Cezai soruşturma başlatılması ihtimali ortadan kalktı

Voice Kıbrıs Haber
Güneyde beş yabancı uyruklu kadın ve bu kadınların iki çocuğu olmak üzere toplamda 7 kişiyi öldürerek infiale yol açan seri katil Nikos Metaksas davasında ihmalleri bulunduğu şüphesiyle soruşturmaya tabi tutulan 15 Kıbrıs Rum polis için cezai soruşturma yapılmayacak.
Alithia ve diğer gazeteler, seri katil Metaksas’ın kurbanlarının akıbetlerinin araştırılmasında ve şikayetlerin incelenmesinde ihmalleri bulunabileceği şüphesiyle haklarında soruşturma başlatılan Kıbrıs Rum polisler için cezai soruşturma başlatılması ihtimalinin ortadan kalktığını yazdılar.
Gazete, Rum Hukuk Dairesi Bağımsız Araştırma Komitesi tarafından yapılan inceleme sonrasında, polislerin cezai bir ihmalleri bulunmadığı ancak istemeden ihmale sebebiyet vermiş olabilecekleri kararına varıldığını aktardı.
Polisler hakkında disiplin soruşturması ise devam edecek.
TAK
Benzer haberler
Featured
Fransa'da liselerde cep telefonu yeni eğitim yılından itibaren yasaklandı
Brüksel'de son 4 günde 5 silahlı saldırı düzenlendi
Sosyal medya çocukların beden algısını ve öz saygısını olumsuz etkileyebiliyor
ABD Hazine Bakanı Bessent "İran'da şimdi son oyuna giriyoruz"
Nevada eyaletindeki orman yangınında 42 bin kişiye tahliye emri verildi
Döviz piyasalarında günün son rakamları (24 Ağustos 2026)
Çavuşoğlu "Okullarda topyekün seferberlik başlattık"
En çok kullanılan emoji belli oldu: Ancak yanlış kullanılıyor
Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Oygar görevden alındı!


