Çevre Dairesi 3 bölgede sahil temizliği yaptı

Voice Kıbrıs Haber
Çevre Koruma Dairesi’nin çevre temizliği faaliyetleri kapsamında; Girne, Gazimağusa ve Lefke bölgesinde sahil temizliği yapıldı.
Turizm ve Çevre Bakanlığından verilen bilgiye göre, Çevre Koruma Dairesi “Elindeki çöpü yere atma” sloganıyla başlattığı çevre temizliği kapsamında, Girne birimi personeli Alagadi Plajı; Gazimağusa birimi personeli, Temiz Ada Grubu ve DAÜ Green Grubu ile birlikte Gülseren bölgesindeki sahil ve ormanlık alanda; Lefke ve Güzelyurt birimi ise Lefke Belediyesi, Orman Dairesi ve Lefke Doğa Derneği ile birlikte Cengizköy sahilinde çöp topladı.
Asli görevi çevresel sürdürülebilirliği denetlemek olan Çevre Koruma Dairesi, çevre temizliği konusunda farkındalığı arttırmak amacıyla temizlik etkinlikleri düzenliyor.
Voice Kıbrıs Haber/TAK
Benzer haberler
Featured
Japonya'da doğurganlık oranı en düşük seviyeye geriledi
Thalassemia Derneği Başkanı Varoğlu “Düzenli kan verin, hayat kurtarın”
Üstel “Azerbaycan ile KKTC arasındaki ilişki sıradan bir devlet ilişkisi değil”
Kahvenin fazlası vücudu nasıl etkiliyor?
Güney Kıbrıs ile Hong Kong arasında anlaşma imzalandı
İki Toplumlu Gençlik Teknik Komitesi Kıbrıslı Rum eş başkanı “yalnızca ummuyoruz, mücadele de ediyoruz”
Ticaret Dairesi Müdürü mevkiine atama yapıldı
Trump en az 30 kez "anlaşma" dedi, petrol piyasaları sert dalgalandı
Letimbiotis “3+1 ve Doğu Akdeniz Enerji Merkezi’nin açılması çok siyasi ve jeopolitik öneme sahip”


