Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Borsa haftaya yüzde 0,64 yükselişle başladı Narenciye Kesim Ekipleri Birliği "Emeğimizin karşılığını talep ediyoruz" Loizidis "Guterres teknik komitelerin çalışmalarına destek belirtti" Etimesgut Belediye Başkanı Beşikçioğlu tutuklandı En İyi Orkestra ödülünü kazanan Levent College'in klibi yayınlandı Türkiye'de Temmuz ayı enflasyon rakamları açıklandı! Cumhurbaşkanı Erhürman “5+1 isteniyorsa Lefkoşa için açık ‘ev ödevleri’ var” 64. Geleneksel Mehmetçik Üzüm Festivali yarın başlıyor Küresel piyasalar jeopolitik iyimserlik ve sektörel endişeler bir arada Ground2Scale+ programının ikinci dönemi için başvurular açıldı Fransa'da fabrika yangını "Zehirli madde salınımı nedeniyle bölge sakinlerine "evden çıkmayın" uyarısı yapıldı" Trump "İran'la müzakereler bugün başlayacak" Trafik güvenliği ve insan hayatını tehlikeye atan sürücü ve yolcuya ceza verildi Olguner "Yetkili kurum ve kuruluşlar benzer olayların tekrar yaşanmaması için gerekli önlemleri almalı" Irak'ta aşırı sıcaklar nedeniyle mühimmat deposu patladı Altın fiyatları Trump'ın açıklamasıyla haftaya yön değiştirerek başladı 15 yaşındaki Türk satranç dahisi dünyanın zirvesinde Petrol fiyatlarında büyük düşüş Mısır'da 5,3 büyüklüğünde deprem! Döviz kurlarında son durum (3 Ağustos 2026) Borsa haftaya yüzde 0,64 yükselişle başladı Narenciye Kesim Ekipleri Birliği "Emeğimizin karşılığını talep ediyoruz" Loizidis "Guterres teknik komitelerin çalışmalarına destek belirtti" Etimesgut Belediye Başkanı Beşikçioğlu tutuklandı En İyi Orkestra ödülünü kazanan Levent College'in klibi yayınlandı Türkiye'de Temmuz ayı enflasyon rakamları açıklandı! Cumhurbaşkanı Erhürman “5+1 isteniyorsa Lefkoşa için açık ‘ev ödevleri’ var” 64. Geleneksel Mehmetçik Üzüm Festivali yarın başlıyor Küresel piyasalar jeopolitik iyimserlik ve sektörel endişeler bir arada Ground2Scale+ programının ikinci dönemi için başvurular açıldı Fransa'da fabrika yangını "Zehirli madde salınımı nedeniyle bölge sakinlerine "evden çıkmayın" uyarısı yapıldı" Trump "İran'la müzakereler bugün başlayacak" Trafik güvenliği ve insan hayatını tehlikeye atan sürücü ve yolcuya ceza verildi Olguner "Yetkili kurum ve kuruluşlar benzer olayların tekrar yaşanmaması için gerekli önlemleri almalı" Irak'ta aşırı sıcaklar nedeniyle mühimmat deposu patladı Altın fiyatları Trump'ın açıklamasıyla haftaya yön değiştirerek başladı 15 yaşındaki Türk satranç dahisi dünyanın zirvesinde Petrol fiyatlarında büyük düşüş Mısır'da 5,3 büyüklüğünde deprem! Döviz kurlarında son durum (3 Ağustos 2026)
Dolar
Euro
Sterlin

Çete üyelerine görülmemiş ceza: Bin 48 yıl hapis!

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Çete üyelerine görülmemiş ceza: Bin 48 yıl hapis!

El Salvador'da bir mahkeme, uyuşturucu kaçakçılığı, kara para aklama ve suç örgütü üyeliğinden yargılanan çete üyelerine bin yılı aşan hapis cezaları verdi.

El Salvador'da bir mahkeme, uyuşturucu kaçakçılığı, kara para aklama ve suç örgütü üyeliği suçlarından yargılanan çete üyelerine bin yılı aşan hapis cezaları verdi.

Başsavcılık, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı açıklamada, El Gremio adlı çetenin üyelerinin uyuşturucu kaçakçılığı, kara para aklama ve yasa dışı örgütlenme suçlarından mahkum edildiğini duyurdu.

Toplam 28 çete üyesinin yargılandığı davada iki sanığa bin 48'er yıl hapis cezası verildi.

BUKELE'NİN ÇETE OPERASYONLARI SÜRÜYOR

Karar, Devlet Başkanı Nayib Bukele'nin 2022 yılında başlattığı ve ülke genelinde çetelere yönelik kapsamlı operasyonlarla devam eden güvenlik politikalarının gölgesinde geldi.

Yetkililere göre, operasyonlar kapsamında bugüne kadar 90 binden fazla kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin önemli bir bölümü ülkenin yüksek güvenlikli cezaevlerinde tutuluyor.

MÜEBBET HAPİS DÜZENLEMESİ YAPILMIŞTI

El Salvador Kongresi, Mart ayında kabul ettiği anayasa değişikliğiyle daha önce 60 yıl olan azami hapis cezasını kaldırarak cinayet, tecavüz ve terör suçlarında ömür boyu hapis cezasının önünü açmıştı.

Daha sonra bu düzenlemenin 18 yaşın altındaki failleri de kapsayacak şekilde genişletildiği açıklandı.

Benzer haberler

Dünya
Fransa'da fabrika yangını "Zehirli madde salınımı nedeniyle bölge sakinlerine "evden çıkmayın" uyarısı yapıldı" 2026-08-03 09:54:01 Trump "İran'la müzakereler bugün başlayacak" 2026-08-03 09:47:52 Irak'ta aşırı sıcaklar nedeniyle mühimmat deposu patladı 2026-08-03 09:17:56 Mısır'da 5,3 büyüklüğünde deprem! 2026-08-03 08:24:58 Karadeniz’de İHA saldırısına uğrayan konteyner gemisi battı 2026-08-02 21:45:44 Yangın çıkan yolcu feribotunda 5 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi kayıp 2026-08-02 21:31:41 Netanyahu'nun konutunda ırkçı muamele ve şiddet iddiası 2026-08-02 21:25:37 İran basını "Hürmüz'ün açılmasına yönelik anlaşma yapıldığı iddiaları gerçek değil" 2026-08-02 21:02:03 Fas-İspanya göç rotasında can kaybı 88'e yükseldi 2026-08-02 20:53:34