Çavuşoğlu açıkladı: Okullar tatil edildi!

Voice Kıbrıs Haber
Milli Eğitim Bakanı Nazım Çavuşoğlu, ülkeyi etkisi altına alan yağışlar nedeniyle eğitime bir gün ara verildiğini açıkladı.
Çavuşoğlu, bugün saat 13.00 itibarıyla eğitime bir gün ara verildiğini; yarın bakanlığa bağlı tüm özel ve kamu okullarının idari tatilde olacağını söyledi.
Nazım Çavuşoğlu, Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı okullarda sel, güvenlik riski ve ısınma sorunu olmadığını vurguladı.
BRT’deki canlı yayına telefonla bağlanan Çavuşoğlu, Milli Eğitim Bakanlığı’nın sosyal medya baskısıyla değil bilimsel veriler ışığında karar aldığını kaydetti.
Çavuşoğlu, dünkü toplantıda Meteoroloji Dairesi’nin paylaştığı veriler ışığında eğitime devam, bugün paylaşılan veriler ışığında da eğitime ara verme kararı aldıklarını dile getirdi.
Benzer haberler
Featured
Amsterdam’da dördüncü “Kırmızı Çizgi” gösterisine 200 binden fazla kişi katıldı
Erakçi "Şimdi seçim yapma sırası Beyaz Saray'da"
Kışın etkisini artırdığı Gazze'de insani felaket derinleşiyor
Mısır'daki tren kazasında bilanço ağırlaştı: En az 7 kişi hayatını kaybetti, onlarca kişi yaralandı
ABD'nin seçim haftasında altın yükselişe geçerken Brent petrol geriledi
İran Devrim Muhafızlarından Hürmüz Boğazı uyarısı: Mayınlar bekliyor
KTTB'den Kıbrıslı liderlere çağrı "Barış, çözüm ve birleşik bir Kıbrıs için cesur olun"
Mısır'daki tren kazasında çok sayıda kişi yaralandı
“Bi’ Hareketine Bakar” etkinliği Kızılbaş Park’ta yapıldı




