Çatalköy ve Esentepe bölgelerine 5 bin fidan dikilecek
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Orman Dairesi ile Cyprus Constructions arasında, Çatalköy ve Esentepe bölgelerinde 5 bin ağaç dikilmesi için protokol imzalandı.
Califorian Trading Ltd.’den verilen bilgiye göre, protokole Orman Dairesi Müdürü Ercan Poyraz ile şirket bünyesinde faaliyet gösteren Cyprus Constructions Proje Müdürü Seydi Ahmet Keskin imza koydu.
Sürdürülebilirlik ve çevreye duyarlılık ilkeleri çerçevesinde yürütülecek proje kapsamında, 5 bin yeni fidanın toprakla buluşması planlanıyor.
Projenin, doğal yaşamın korunması, erozyonun önlenmesi ve karbon ayak izinin azaltılmasına katkı sağlayacağı, ağaç dikim etkinliğinin ilk etabının ise önümüzdeki haftalarda yapılacağı belirtildi.
Sürdürülebilirlik ve çevreye duyarlılık ilkeleri çerçevesinde yürütülecek proje kapsamında, 5 bin yeni fidanın toprakla buluşması planlanıyor.
Projenin, doğal yaşamın korunması, erozyonun önlenmesi ve karbon ayak izinin azaltılmasına katkı sağlayacağı, ağaç dikim etkinliğinin ilk etabının ise önümüzdeki haftalarda yapılacağı belirtildi. Benzer haberler
Featured
Trump "Tüm İran'ı havaya uçurabilirim"
Başbakanlık "Aile yakınına gerekli bilginin verilmesinin ardından basına açıklama yapıldı"
Özdenefe "Sayıştay’ın hız tespit kameraları raporundaki bulgular ceza hukuku bakımından incelenmeli"
AB veri kurumundan Google'a 403 milyon euro ceza
Döviz piyasalarında günün son rakamları (21 Eylül 2026)
CNN, Politico ve MS NOW'dan dava: Beyaz Saray yasağı mahkemeye taşınıyor
Yunanistan'da bir haftada Batı Nil virüsü nedeniyle 3 kişi öldü, 46 yeni vaka tespit edildi
Borsa günü yüzde 0,40 değer kazanarak tamamladı
DAÜ Rektörlüğünden toplu iletişim sisteminin kullanılmasının engellendiği iddialarına yanıt



