Çamlıbel-Tepebaşı ile Kayalar Yolu kavşakları arası bugün trafiğe açılacak
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Karayolları Dairesi Müdürlüğü, aşırı yağışlar nedeniyle Geçitköy deresinin taşması sonucunda mesai saatleri içerisinde trafik akışına kapatılan Çamlıbel-Girne Ana Yolu'nun, Çamlıbel-Tepebaşı kavşağı ile Kayalar Yolu kavşağı arasında kalan kısmının bugün açılacağını bildirdi.
Açıklamada, bugünden itibaren trafik akışına açılacak güzergah boyunca yol tamir çalışmaları devam ettiğinden dolayı sürücülerin yavaş ve dikkatli seyretmeleri, trafik işaret ve işaretçilerine uymaları istendi.
Açıklamada ayrıca, trafik güvenliği sebebiyle kamyon ve ağır vasıtaların, 08.00-16.00 saatleri arasında boş bahse konu yolu boş olarak kullanmaları tavsiye edildi.
Benzer haberler
Featured
Brezilya'da seçimi kaybeden Bolsonaro, Arjantin üzerinden ABD'ye kaçtı
Dışişleri Bakanlığı “Kıbrıs Türk halkı, ada ve çevresindeki denizlerdeki doğal kaynakların ortak sahibidir”
Cuma günü bazı bölgelere 3 saat elektrik verilemeyecek
KTTB “Sahte diplomaları düzenleyenler kadar denetlemeyenler de suçludur"
Aysel Alihan son yolculuğuna uğurlandı
Borsa günü yüzde 0,13 değer kazanarak tamamladı
Can Yayınları Genel Yayın Yönetmeni Cem Akaş, oğlunun ölümünden 6 gün sonra hayatını kaybetti
Çeler "TDP'nin Meclis dışında olduğu beş yıllık süreçte denge ve denetim mekanizması zayıfladı"
Denktaş “Reklama çıkacak imkânımız yok ama insan içine çıkacak yüzümüz var”




