Büyükelçi Serim, KKTC e-Devlet ve dijitalleşme projelerini görüştü

Voice Kıbrıs Haber
Türkiye’nin Lefkoşa Büyükelçisi Yasin Ekrem Serim, Türkiye Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan ve Türksat Genel Müdürü Ahmet Hamdi Atalay’la, KKTC e-Devlet ve dijitalleşme projeleriyle ilgili çalışmaları ele aldı.
Serim, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Sayan ve Atalay’ı, büyükelçilikte ağırladığını belirterek, bu projelerin Kıbrıs Türkü’nün yakın zamanda hizmetine sunulmasına yönelik çalışmaları görüştüklerini kaydetti.
Serim açıklamasında, “KKTC’de dijital dönüşümün en önemli bileşeni e-Devlet projesi ile Kıbrıs Türkü kamu hizmetlerine hızlı ve güvenli erişim sağlayacaktır. Dijital dönüşüm sürecinin bir an evvel tamamlanmasına yönelik çalışmalarımızı hız kesmeksizin sürdürmeye kararlıyız.” ifadelerine yer verdi.
Benzer haberler
Featured
Otello Çoksesli Korosu, Floransa’da gümüş madalya kazandı
Denetimlerde süratli araç kullanmak yine ilk sırada!
'HMAS TEAL Denizcilik Müzesi’ ziyaretçi kabulüne başladı
Alithia “Guterres’in verdiği ödev, siyasi çatışma sahası haline geldi”
Alevler sahile ulaştı: Yunanistan'da yüzlerce itfaiyeci seferber oldu
"Guterres'in Kıbrıs'ta Çözüm için son çabası ve belirsiz gelecek" konulu panel düzenleniyor
60 kilometre hızla gelecek, ateş topu gibi görünecek
ABD'de F-35 savaş uçağı düştü
Başbakan Üstel, Fidan ile Ankara'da görüştü


