Büro-İş ile Beyarmudu Belediyesi arasında Toplu İş Sözleşmesi imzalandı

Voice Kıbrıs Haber
Büro Banka Ticaret Çalışanları Sendikası (Büro-İş) ile Beyarmudu Belediyesi arasında 1 Ocak 2026 ile 31 Aralık 2027 dönemini kapsayan Toplu İş Sözleşmesi imzalandı.
Büro-İş’ten yapılan açıklamaya göre, Toplu İş Sözleşmesi’ne Büro-İş Genel Başkanı Baytun Tuna ile Beyarmudu Belediye Başkanı Bülent Bebek imza koydu.
Büro-İş Sendikası Başkanı Tuna yaptığı açıklamada, süreci her yıl olduğu gibi üyeleri ile birlikte sürdürdüklerini söyledi.
Üyelerinin daha refah bir yaşama sahip olmaları, barışçıl bir işyerinde çalışmaları ve çalışan haklarına uygun çalışma hayatında var olmalarının önemine vurgu yapan Tuna, “Bu yıl da daha önceki yıllarda olduğu gibi üyelerimizin maddi manevi tüm hak ve menfaatlerini gözeterek güncel şartlar göz önünde tutularak görüşmelerimizi sürdürdük. Hak, adalet ve emeğe saygı çerçevesinde her iki tarafın da olanakları değerlendirilerek sürecimizi sonlandırdık. Tüm üyelerimize hayırlı olmasını dileriz.” dedi.
Benzer haberler
Featured
UBP Milletvekili Aday Belirleme ve Sıralama Seçimi’nde oylama işlemi sona erdi
Sandık baskısı Trump'a geri adım attırdı: Seçim öncesi vergi ayarı
Ukrayna ordusunu yavaşlatan Starlink krizi çözüldü
Kuzey Kore lideri Kim "Dünyanın en güçlü ordusunu kuracağız"
KTTB başkanı Prof. Dr. Ceyhun Dalkan oldu
Belçika'da Austen Fırtınası'nın ardından Boelo Fırtınası bekleniyor
Louvre Müzesi kapandı, 70 bin polis sahaya indi
Milyarder iş insanı evini rekor fiyata satıyor
Polis ablukasında Bella Ciao: Binlerce eylemci dans ederek eşlik etti




