"Burası parti devleti değil hukuk devletidir"

Voice Kıbrıs Haber
Halkın Partisi Milletvekili Jale Refik Rogers, meclisin geç açılmasını ve hükümetin muhalefeti saatlerce bekletmesini eleştirdi.
Rogers ayrıca erken seçim tarihinin UBP kurultayından sonra belirleneceği yönünde açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’a “taraf olduğu” eleştirisinde bulundu.
Jale Refik Rogers yaptığı açıklamada, Meclis toplantısının geç açılmasıyla ilgili olarak “Halkı yakından ilgilendiren gündeme rağmen kendi arasında birlik olup meclisi bu saate dek açamayan hükümet temsilcileri” ifadelerini kullandı.
Seçim tarihinin UBP kurultayından sonra belirlenebileceği tutumu sergilediğinden dolayı da Cumhurbaşkanı Ersin Tatarın eleştirildiği açıklamada, “Burası parti devleti değil hukuk devletidir” dedi.
Voice Kıbrıs Haber/TAK
Benzer haberler
Featured
Garibabadi "Trump'ın Hürmüz Boğazı'na ilişkin yanılgısı yakında düzeltilecek"
Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) "Virüs olağanüstü bir hızla yayılıyor"
El Nino'nun rekor kıracak şiddete ulaşma olasılığı yüksek
Döviz piyasalarında günün son rakamları (18 Ağustos 2026)
Trump, Hürmüz Boğazı'nı "ABD toprağı" olarak gösteren bir görsel paylaştı
İngiltere’deki şiddetli kuraklık uydu görüntülerine yansıdı
Öztürkler “KKTC’nin demokrasisi, huzuru ve güvenliği tercih nedenidir”
Tüketiciler Derneği, Sağlık Bakanlığı’nı tütün yasasını kumarhanelerde uygulamaya çağırdı
“Mağusa Baykal Tüneli” belgeselinin lansmanı yapıldı


