Bu güzergahları kullanacak sürücülerin dikkatine
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Balıkesir-Ercan Havalimanı ana yolu ile Balıkesir-Akıncılar ana yolunda bugün Duatlon Yarışı (koşu-bisiklet-koşu) düzenleneceğinden trafik akışını polis yönetecek. Ayrıca Lefkoşa-Güzelyurt ana yolundaki Serhatköy alt geçidi ile Mevlevi çemberi arasındaki yol, motosiklet drag yarışı nedeniyle çift yönlü olarak trafik akışına kapatılacak.
Polis Basın Subaylığından verilen bilgiye göre, 07.00-12.00 saatleri arasında yarışın düzenleneceği Balıkesir-Ercan Havalimanı ana yolu ile Balıkesir-Akıncılar ana yolunda sporculara polis eskortu eşlik edecek ve güzergah üzerindeki tüm kavşaklarda trafik akışı polis tarafından yönetilecek, gerektiğindeyse yol araç trafiğine kapatılacak.
Duatlon Yarışı devam ettiği sürece, sürücülerin araçlarını belirtilen güzergahtaki yollar üzerine park etmemesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyması istendi.
Öte yandan Kıbrıs Türk Motosiklet Kurumu tarafından bugün 09.00-18.00 saatleri arasında, Lefkoşa-Güzelyurt ana yoludaki Serhatköy alt geçidi ile Mevlevi çemberi arasında çift şeritli yolda motosiklet drag yarışı düzenleneceği bildirildi.
Polis Basın Subaylığından verilen bilgiye göre, belirtilen tarih ve saatlerde, Lefkoşa-Güzelyurt ana yolundaki Serhatköy alt geçidi ile Mevlevi çemberi arasındaki yol, çift yönlü olarak trafik akışına kapatılacak.
Lefkoşa ve Güzelyurt istikametlerinden gelen araçların ulaşımı, Serhatköy güzergâhından eski Lefkoşa–Güzelyurt ana yolu üzerinden sağlanacak.
Bu güzergâhı kullanacak sürücülerin, can ve mal güvenlikleri açısından yavaş ve dikkatli seyretmeleri, trafik işaret ve işaretçilerine uymaları istendi.
Benzer haberler
Featured
5. Uluslararası Güzelyurt Sanat Buluşması Sergisi açıldı
Venezuela'da 131 mahkûm serbest bırakıldı
Gazze'de sağlık hizmetleri durma riskiyle karşı karşıya
İtfaiye merdiveni yetişmeyince 11. kattan kurtarma sepetine atlayarak kurtuldu
Trafik denetimlerinde iki kişi tutuklandı, 41 araç trafikten men edildi
En fazla yağış Balıkesir'de kaydedildi
Türkiye’de üniversitelerde uzaktan ve ikinci öğretim ücretleri belirlendi
Tarihi Cumhurbaşkanlığı binası sanat ve kültür merkezine dönüştürülüyor
Üstel "Güvenlik algıyla değil, rakamlarla ölçülür, gerçek açıktır ülkemiz güvendedir"


