Kıbrıs Haber
Kıbrıs —
English News
Dolar —
Euro —
Sterlin —
SON DAKİKA
Binance, siber saldırıda çalınan varlıkların yüzde 90'ını karşıladığını bildirdi Küresel piyasalar, önümüzdeki hafta ABD'de açıklanacak tarım dışı istihdam verisine odaklandı Sahara Çölü'nde bulunan gül rengi göktaşı 4,1 milyar yıllık Mars parçası çıktı YSK TAM Parti Lapta-Alsancak-Çamlıbel Belediye Meclis Üyesi aday listelerinin iptaline karar verdi Yerel Kuruluş Organları Seçimi adayları YSK tarafından geçici olarak ilan edildi Hamaney’den olası saldırılara karşı "ani ve coğrafi sınırı olmayan cevap verilmesi" talimatı YSK YDP'nin itirazını reddetti Girne Belediyesi Oda Tiyatrosu, tiyatro sezonunu "Robin" ile açtı Mısır'da katliam gibi trafik kazası: 10 kişi öldü, 24 kişi yaralandı Baf açıklarında ticari gemi battı Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy ile görüştü İncirli "Kişisel çıkarlara karşı memleket sevgisiyle, karanlığa karşı aydınlıkla geleceğiz" Mağusa 3. Kitap ve Üretim Festivali açıldı Aliriza Çolakoğlu için acil trombosit ve kan aranıyor ABD'nin, Körfez ülkelerini İran'a saldırıların 4 Kasım'da başlayabileceği konusunda uyardığı iddia edildi Bilim dünyasında bir ilk: İnsan beyin hücreleriyle çalıştırılan robot köpek geliştirildi Vücudunuz için en büyük lif kaynakları çöp kutunuzda olabilir Paris'teki kısmi sokağa çıkma yasağı kararı yargıya taşındı Sandık Seçmen Listeleri yarın askıya alınacak Gürdallı "Dezenformasyonla mücadele etmek için yavaş kalmamalı, hızlı ve doğru haber yayımlamalıyız" Binance, siber saldırıda çalınan varlıkların yüzde 90'ını karşıladığını bildirdi Küresel piyasalar, önümüzdeki hafta ABD'de açıklanacak tarım dışı istihdam verisine odaklandı Sahara Çölü'nde bulunan gül rengi göktaşı 4,1 milyar yıllık Mars parçası çıktı YSK TAM Parti Lapta-Alsancak-Çamlıbel Belediye Meclis Üyesi aday listelerinin iptaline karar verdi Yerel Kuruluş Organları Seçimi adayları YSK tarafından geçici olarak ilan edildi Hamaney’den olası saldırılara karşı "ani ve coğrafi sınırı olmayan cevap verilmesi" talimatı YSK YDP'nin itirazını reddetti Girne Belediyesi Oda Tiyatrosu, tiyatro sezonunu "Robin" ile açtı Mısır'da katliam gibi trafik kazası: 10 kişi öldü, 24 kişi yaralandı Baf açıklarında ticari gemi battı Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy ile görüştü İncirli "Kişisel çıkarlara karşı memleket sevgisiyle, karanlığa karşı aydınlıkla geleceğiz" Mağusa 3. Kitap ve Üretim Festivali açıldı Aliriza Çolakoğlu için acil trombosit ve kan aranıyor ABD'nin, Körfez ülkelerini İran'a saldırıların 4 Kasım'da başlayabileceği konusunda uyardığı iddia edildi Bilim dünyasında bir ilk: İnsan beyin hücreleriyle çalıştırılan robot köpek geliştirildi Vücudunuz için en büyük lif kaynakları çöp kutunuzda olabilir Paris'teki kısmi sokağa çıkma yasağı kararı yargıya taşındı Sandık Seçmen Listeleri yarın askıya alınacak Gürdallı "Dezenformasyonla mücadele etmek için yavaş kalmamalı, hızlı ve doğru haber yayımlamalıyız"
Dolar —
Euro —
Sterlin —
Reklam

Borsa güne yükselişle başladı

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Stelios
Borsa güne yükselişle başladı
Reklam

Açılışta BIST 100 endeksi, önceki kapanışa göre 14,69 puan ve yüzde 0,15 artışla 10.014,24 puana çıktı.

Bankacılık endeksi yüzde 0,31, holding endeksi yüzde 0,10 değer kazandı.

Sektör endeksleri arasında en çok kazandıran yüzde 0,34 ile tekstil deri olurken, en fazla kaybettiren yüzde 0,28 ile menkul kıymet yatırım ortaklığı oldu.

Yurt içinde dün satış ağırlıklı bir seyir izleyen Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günü yüzde 0,30 değer kaybederek 9.999,55 puandan tamamlamıştı.

Küresel piyasalarda, ABD'de başkanlık koltuğuna oturan Donald Trump'ın uygulayacağını ifade ettiği ticari tarifelerin ekonomi üzerindeki olası etkilerine ilişkin soru işaretlerinin risk algısını artırmasıyla karışık bir seyir öne çıkıyor.

Analistler, bugün yurt içinde veri gündemin sakin, yurt dışında ise Avro Bölgesi'nde Avrupa Merkez Bankası (ECB) Başkanı Christine Lagarde'ın konuşmasının yanı sıra ABD'de öncü endeksin takip edileceğini belirterek, teknik açıdan BIST 100 endeksinde 10.100 ve 10.150 seviyesinin direnç, 10.000 ve 9.900 puanın destek konumunda olduğunu kaydetti.

Benzer haberler

Ekonomi
Binance, siber saldırıda çalınan varlıkların yüzde 90'ını karşıladığını bildirdi 31 Eki 2026 21:32 Küresel piyasalar, önümüzdeki hafta ABD'de açıklanacak tarım dışı istihdam verisine odaklandı 31 Eki 2026 21:26 Güney Kıbrıs'ta doğrudan vergi geliri arttı, turizm geliri azaldı 31 Eki 2026 13:47 ECB'de Lagarde dönemi sona yaklaşırken, halefini faiz değil "Fransa krizi" bekliyor 31 Eki 2026 10:09 Döviz piyasalarında günün son rakamları (30 Ekim 2026) 30 Eki 2026 21:24 Brent petrolün varili 111,57 dolardan işlem görüyor 30 Eki 2026 18:32 Binance "Siber saldırının toplam etkisi 6,3 milyar doları bulabilir" 30 Eki 2026 18:13 Borsa güne yüzde 0,59 düşüşle başladı 30 Eki 2026 10:00 Küresel piyasalarda teknoloji hisselerine dair endişelerle satış baskısı arttı 30 Eki 2026 09:49