Bisiklet ve triatlon yarışları nedeniyle yarın yol kapatılacak
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Kıbrıs Türk Bisiklet Federasyonu tarafından Güzelyurt’ta bisiklet yarışı ve Kıbrıs Türk Triatlon Federasyonu tarafından İskele’de yarın triatlon (yüzme-bisiklet-koşu) yarışları gerçekleştirilecek.
Güzelyurt’taki bisiklet yarışı; 08:30–11:30 saatleri arasında, Güzelyurt-Lefke Çevre Yolu’nun Güzelyurt Trafik Işıkları kavşağı ile Doğancı Çemberi arasındaki yol güzergahında yapılacak. Bisiklet yarışı süresince söz konusu yol güzergahı araç trafiğine kapatılacak olup, ulaşım eski Güzelyurt-Lefke Anayolu üzerinden sağlanacak.
Triatlon (yüzme-bisiklet-koşu) yarışı ise; 07:00-12:00 saatleri arasında, İskele-Karpaz Anayolu’nun Ötüke Çemberi ile The Arkın İskele Hotel önündeki çember arasındaki yol güzergahında yapılacak.
Triatlon yarışı güzergahı üzerinde, bisikletli sporculara polis eskortu eşlik edecek ve sporcuların geçeceği güzergahtaki tüm kavşak ve çemberler polis tarafından kesilerek araç trafiğine kapatılacak.
Bisiklet ve Triatlon yarışları devam ettiği sürece, bahse konu yol güzergahlarını kullanacak olan sürücülerin kendileri ile sporcuların can ve mal güvenlikleri açısından yavaş ve dikkatli seyretmeleri ayrıca, trafik işaret ve işaretçilerine uymaları rica edildi.
Benzer haberler
Featured
İçişleri Bakanlığı talimatıyla müzik ve eğlence faaliyetlerine yasak getirildi
Nöbetçi eczaneler (2 Eylül 2026)
Girne'de ikinci bir duyuruya kadar etkinlik ve müzik izinleri durduruldu
Brent petrolün varili 95,60 dolardan işlem görüyor
Nepal ve Çin'de hayatını kaybedenlerin sayısı bini aştı
Başarır "İddiaların araştırılmasını, gerçek sorumluların hesap vermesini istiyoruz"
Lefkoşa'da bu akşam bazı bölgelerde elektrik kesintisi yapılacak
Burs kapsamında yer almayan bölümlerle lisansüstü eğitimde ihtiyaç alanları açıklandı
Gemi kazasında hayatını kaybeden Uz. Çvş. Fahri Ateş ve Gülcan Gürel toprağa verildi


