Bir kamyonda mazot ve benzin ele geçirildiği iddia edildi
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Rum polisine bağlı acil müdahale birimi kaçakçılığı önleme ekibi üyelerinin, geçtiğimiz gün KKTC’den Güney Kıbrıs’a giden bir kamyonda 1000 litre mazot ile 100 litre benzin ele geçirdiği iddia edildi.
Rum polisinden yapılan açıklamaya dayanarak, kaçaklığı önleme ekibi üyelerinin Lefkoşa güneyine bağlı bir köyün bölgesinde devriye yaptıkları esnada, KKTC’den Güney Kıbrıs’a giden bir kamyonu kontrol amaçlı durduklarını yazan Alithia gazetesi, yapılan incelemede kamyonun arka kısmında büyük bir metal tank içerisinde mazot, yolcu koltuğunda ise içerisinde benzin olan üç plastik bidon ele geçirildiğini belirtti.
Şoförün ve kamyonun polis karakoluna götürüldüğünü ve akabinde şoförün 5 bin Euro ceza ödemesiyle mahkeme dışı uzlaşma sağlandığını yazan gazete, şoförün serbest kaldığını, kamyonun ise akaryakıta el konana kadar gümrük tarafından alıkonduğunu ekledi.
Benzer haberler
Featured
Trump en az 30 kez "anlaşma" dedi, petrol piyasaları sert dalgalandı
Letimbiotis “3+1 ve Doğu Akdeniz Enerji Merkezi’nin açılması çok siyasi ve jeopolitik öneme sahip”
Kıbrıs Türk Tarih Kurumu yeniden kuruldu
Nöbetçi eczaneler (13 Haziran 2026)
Kıbrıs sorunundaki yeni 5+1 sürecine AB’nin katılımı polemiği…
Kombos "Mülkiyet sürecinin kapatılmasını engelledik"
Küresel piyasalar önümüzdeki hafta merkez bankaları haftasına giriyor
Mağusa'da ruhsatsız doktorluk ve teknisyenlik yapan 2 kişi tutuklandı!
Serdaroğlu “Asgari ücret masasının toplanması için çağrıda bulunacağız”


