Bir evden yüklü miktarda para çalındı!
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Edremit ve Lefkoşa'da meydana gelen hırsızlık olaylarıyla ilgili 5 kişi tutuklandı.
Polisten yapılan açıklamaya göre, 24-25.11.2023 tarihleri arasında, Edremit’te bulunan bir ikametgahın balkon penceresi açılarak içeriye girilmiş ve içerisinden, oturma ve yatak odasındaki dolapta muhafaza edilen toplam 31,500 ABD Doları, 150 Stg ile 1000 TL nakit para, kol saati ve muhtelif ziynet eşyaları çalındı.
Olay Polisin bilgisine gelmesi üzerine yürütülen ileri soruşturmada, meselede zanlı olarak görülen 40 yaşındaki kadın ve 25 yaşındaki erkek şahıs tespit edilerek tutuklanmıştır.
Öte yandan 27 Kasım'da saat 02:00 sıralarında, Girne’de faaliyet gösteren bir büfenin penceresi açılarak içeriye giriş sağlandıktan sonra, büfe içerisinden muhtelif markalardaki toplam 34 adet puro çalındı.
Olay Polisin bilgisine gelmesi üzerine yürütülen ileri soruşturmada, meselede zanlı olarak görülen 3 kişi tespit edilerek tutuklandı.
Her iki olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Benzer haberler
Featured
Psikologlar Derneği'nden Eğitim Bakanlığı'na uyarı “Çocuklarda olumsuz psikolojik etkilere yol açabilir”
Meteoroloji uyardı: 13.00-17.00 saatleri arasında yer yer kuvvetli yağış bekleniyor
Klima ünitesi yangına neden oldu
Üstel üretim, ihracat ve girişimciliği destekleyen yeni program ve düzenlemeleri açıkladı
YKP’den KIB-TEK’teki iş kazası ardından denetim ve yasal düzenleme çağrısı
Girne'deki zincirleme kazada motosiklet sürücüsü yaralandı
Küresel piyasalar önümüzdeki hafta yoğun veri gündemine odaklandı
Gemikonağı'nda trafik kazası: 1'i ağır 2 genç yaralandı
Sonbahar resitalleri Lefkoşa’da Naci Talat Vakfı’nda devam edecek



