“Bir Caz Gecesi” etkinliği düzenleniyor
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Avrupa Müzik Geceleri kapsamında “Bir Caz Gecesi” etkinliği düzenlenecek.
Etkinlik 8 Temmuz Pazartesi akşamı saat 20:30’da Cahit Kutrafalı Quartet ve Sara So Far katılımıyla Derinya Garage’da yer alacak. AB Bilgi Merkezi tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre konserde Sara Makipaa (vokal), Cahit Kutrafalı (bas gitar), Marios Charalambous (tenor saksafon), Ermis Michail (gitar), Stelios Xydias (davul) ve Andreas Panteli (piyano) sahne alacak.
AB’nin kültür ve müzik etkinliklerini AB Bilgi Merkezi aracılığıyla desteklediği ifade edilen açıklamada şu bilgiler de yer aldı:
“Sara So Far (Sara Makipaa), tutkulu bir müzik öğretmeni (şan ve piyano) olmanın yanı sıra Hollanda, Belçika ile civar ülkelerde bazı müzik grupları ile birlikte ve ayrıca solo olarak sahne alıyor ve kayıt yapmaktadır.
2018 yılında Sara, Kıbrıslı basçı Cahit Kutrafalı ile iş birliği yapmaya başladı.
Cahit Kutrafalı Quartet, Cahit Kutrafalı tarafından bestelenen orijinal müzikleri icra eden dörtlü bir caz grubudur. Grup, geçmişte pek çok yerde ve festivallerde sahne aldı ve Kıbrıslı Rum ve Kıbrıslı Türk müzisyenleri aynı müzik topluluğunda bir araya getiriyor.
Grup, Kutrafalı’nın ilk albümü olan ‘As It Is’ ve yakın zamanda hem Kıbrıs hem de Türkiye’de piyasaya çıkan ‘Transitions’ albümünü birlikte kaydetti”.
(TAK) Benzer haberler
Featured
İngiltere kayıtlardaki en sıcak haziran ayını yaşadı
Turizm polisi uygulaması Gazimağusa'da da başladı
Damla Dönmez, U16 Türkiye şampiyonu…
Döviz piyasalarında günün son rakamları (1 Temmuz 2026)
Yunanistan'dan Kayıp Şahıslar Komitesi’ne 67 bin euro bağış
MDP cezaevindeki kötü muamele iddialarına ilişkin Bakanı Oğuz’a şikayet ve taleplerini iletti
YTB’nin 2026-2027 kontenjanları belirlendi
Borsa günü yüzde 1,62 değer kazanarak tamamladı
Toplu Taşımacılar Birliği “Hak ettiğimiz ödemeler yapılmazsa, her türlü eylemi hayata geçireceğiz"



