Beyarmudu Belediye Başkanı Bülent Bebek UBP'ye katıldı

Voice Kıbrıs Haber
Ulusal Birlik Partisi Genel Başkanı ve Başbakan Ünal Üstel, UBP’ye katılan Beyarmudu Belediye Başkanı Bülent Bebek'e rozet taktı.
UBP’den verilen bilgiye göre, Gazimağusa ilçe binasında gerçekleşen toplantıda konuşan Başbakan Üstel, “Aslında hep bizimle olup aramızdan hiç ayrılmayan, bağımsız olarak önemli hizmetler veren Beyarmudu Belediye Başkanı Bülent Bebek artık resmen rozeti ile bizimledir.” dedi.
Bülent Bebek’in UBP’yle her zaman gönül bağı olduğunu ve buna göre hareket ettiğini ifade eden Üstel şöyle konuştu:
“Partimize uzun yıllar koşulsuz hizmet vermeye devam edeceğine inandığımız Bülent Bebek'i tekrardan aramızda görmekten duyduğum mutluluğu ifade etmek isterim."
-Bebek
Beyarmudu Belediye Başkanı Bülent Bebek de, şöyle konuştu:
“UBP'ye babam 1975'den itibaren hizmet etmiş, ben de babamdan sonrada partimizin her kademesinde görev yapmış biriyim. Bilinmesini isterim ki Belediye Başkanlığı görevine başladığım günden itibaren Genel Başkanımız ve Başbakanımız Ünal Üstel ile birlikte sıkı bir istişare içerisinde bölgenin sorunlarını gidermek için ortak çalışmalar yaptık. Bugünden sonra da UBP rozeti altında bölgemize hizmetimiz devam edecektir."
Benzer haberler
Featured
Fidan "Kıbrıs meselesinde en gerçekçi çözümün, Ada'daki iki devletin yan yana var olmasından geçtiğine inanıyoruz"
Bangladeş'te dang hummasından ölenlerin sayısı 500'e yaklaşıyor
115 milyon yıllık dinozor fosilinde kana ait moleküler izler tespit edildi
OpenAI, kamuoyundan tepki gören veri merkezlerine ilişkin yeni taahhütlerini açıkladı
Döviz piyasalarında günün son rakamları (6 Kasım 2026)
Londra ve Brüksel'den kalkan 2 uçak, acil iniş yaptı
Avrupa Merkez Bankası başkanlığı için iki aday çıktı
Güney Kıbrıs fiber optik çalışmaları için NAVTEX yayınladı
24. Dr. Fazıl Küçük Spor Oyunları kortej yürüyüşü ile başladı




