Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
İsrail, Gazze'ye açtığı sınır kapılarını tamamen kapattı Şam’da uçuşlar geçici olarak durduruldu Prada, Ay'a gidiyor: NASA astronotları için yeni kıyafet tanıtıldı Aziz Yıldırım yeniden başkan seçildi "Kazanan Fenerbahçe'dir" Altın yatırımcıları tedirgin, fiyatlar hızla düşüyor İran'dan fırlatılan füzeler nedeniyle İsrail'in orta ve güney kesiminde sirenler çaldı Filipinler'de 7,8 büyüklüğünde deprem! Döviz kurlarında son durum (8 Haziran 2026) En son hava durumu tahminleri (8 Haziran 2026) "Yapay zekayı durdurma" çağrılarına yenileri ekleniyor Yunanistan'da art arda depremler Ada, İzmir'de rekorunu geliştirdi ve Dünya barajına biraz daha yaklaştı Hristoulidis "Holguin görüşmesinden sonuç bekliyorum" Karaoğulları "Artık istifa edin" Dördüncü Geleneksel Polis Halk Koşusu yapıldı ESPA,  yasa önerisinin geri çekilmesini talep etti Amcaoğlu "Türkiye ile et ve tırnak misali çalışmalarımıza devam edeceğiz” Trafik denetimleri: Bir günde 47 araç trafikten men edildi, beş sürücü de tutuklandı Alaniçi, Girne, Hamitköy, Gaziveren ve Ziyamet'te yangın! Bariyerlere çarpan araç takla attı! İsrail, Gazze'ye açtığı sınır kapılarını tamamen kapattı Şam’da uçuşlar geçici olarak durduruldu Prada, Ay'a gidiyor: NASA astronotları için yeni kıyafet tanıtıldı Aziz Yıldırım yeniden başkan seçildi "Kazanan Fenerbahçe'dir" Altın yatırımcıları tedirgin, fiyatlar hızla düşüyor İran'dan fırlatılan füzeler nedeniyle İsrail'in orta ve güney kesiminde sirenler çaldı Filipinler'de 7,8 büyüklüğünde deprem! Döviz kurlarında son durum (8 Haziran 2026) En son hava durumu tahminleri (8 Haziran 2026) "Yapay zekayı durdurma" çağrılarına yenileri ekleniyor Yunanistan'da art arda depremler Ada, İzmir'de rekorunu geliştirdi ve Dünya barajına biraz daha yaklaştı Hristoulidis "Holguin görüşmesinden sonuç bekliyorum" Karaoğulları "Artık istifa edin" Dördüncü Geleneksel Polis Halk Koşusu yapıldı ESPA,  yasa önerisinin geri çekilmesini talep etti Amcaoğlu "Türkiye ile et ve tırnak misali çalışmalarımıza devam edeceğiz” Trafik denetimleri: Bir günde 47 araç trafikten men edildi, beş sürücü de tutuklandı Alaniçi, Girne, Hamitköy, Gaziveren ve Ziyamet'te yangın! Bariyerlere çarpan araç takla attı!
Dolar
Euro
Sterlin

Bedelli askerlikle ilgili yeni açılım

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Bedelli askerlikle ilgili yeni açılım

Başbakan Yardımcısı Dışişleri Bakanı Kudret Özersay Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası açıklama yaptı.

Bedelli askerlik imkanı ile ilgili olarak bir karar da alındı, Yasa değişiklik tasarısı Bakanlar Kurulu’nda onaylandı, Meclis’te onay arayacak. -1 Ocak 2016 öncesinde yükümlülüklerini yerine getiremedikleri için hak kaybına uğrayanların, belirli bir miktar ödeme yapması ile mükellefiyetlerine yerine getirmelerine imkan sağlanacak. -Yurt dışında eğitim veya çalışma maksadı ile bulunmaları hasebi ile özel statüden yararlananlar, 15 günlük hizmetlerini yerine getirdikten sonra, 3 bin STG ödeyerek diğer 15 günü yapmadan mükellefiyeti yerine getirmiş sayılacaklar, -Özel statüde bedelli askerlik hakkı kazanmış ve 30 gün mükellefiyetleri olanlar, 6 bin STG ödeyerek yerine getirmiş sayılacak. – Yurt dışında doğup, büyüyüp yaşayanlar, özel statü kapsamına girecek bedelli hakkı bulunanlar, 31 Aralık 2022’ye kadar 1000 STG ödeme yaparak mükellefiyetlerini yerine getirmiş sayılacaklar. (BRT)

Benzer haberler

Featured
İsrail, Gazze'ye açtığı sınır kapılarını tamamen kapattı 2026-06-08 09:04:00 Şam’da uçuşlar geçici olarak durduruldu 2026-06-08 08:47:00 Prada, Ay'a gidiyor: NASA astronotları için yeni kıyafet tanıtıldı 2026-06-08 08:43:00 Aziz Yıldırım yeniden başkan seçildi "Kazanan Fenerbahçe'dir" 2026-06-08 08:39:00 Altın yatırımcıları tedirgin, fiyatlar hızla düşüyor 2026-06-08 08:35:00 İran'dan fırlatılan füzeler nedeniyle İsrail'in orta ve güney kesiminde sirenler çaldı 2026-06-08 08:29:00 Filipinler'de 7,8 büyüklüğünde deprem! 2026-06-08 08:19:00 Döviz kurlarında son durum (8 Haziran 2026) 2026-06-08 08:16:00 En son hava durumu tahminleri (8 Haziran 2026) 2026-06-08 08:03:00