Başkanlığa Fatma Özok seçildi
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
İş Kadınları Derneği Başkanı Fatma Özok oldu. İş Kadınları Derneği, “Başkanlık Seçimi ve Tüzük Değişiklikleri” gündemi ile olağanüstü genel kurul yaptı.
İş Kadınları Derneği’nden verilen bilgiye göre, olağanüstü genel kurul toplantısı derneğin merkezi İKD Köşk’te yer aldı. Divan Başkanlığını Fatma Garanti, Divan Sekreterliklerini ise Göksel Düzgün ile Hatice Özalp yaptı.
Divanın oluşumunun ardından İş Kadınları Derneği Başkanı Selin Candemir konuşmasını yaptı ve birçok kadının hayatına dokunan projeleri anlattı.
Genel kurulda, tüzük değişiklik önerileri hakkında yapılan görüşmelerin ardından öneriler, son şekli verilerek oy birliği ile onaylandı. Tüzük değişiklik önerilerinin görüşülüp onaylanmasından sonra başkanlık seçimine geçildi.
Başkanlık için tek aday olan genel kurulda, yönetim kurulu üyelerinden Fatma Özok oy birliğiyle İş Kadınları Derneği Başkanı seçildi. Özok yaptığı konuşmada, bugüne kadar yürüttüğü her iş ve görevde “ben” değil “biz” olarak hareket ettiğini, başarının ancak bu şekilde, paylaşarak, birlikte çalışarak gelebileceğini ifade etti.
Benzer haberler
Featured
15 günlük turist vizesiyle girdiği ülkede 33 yıl yaşayan adam tutuklandı
Döviz piyasalarında günün son rakamları (28 Ağustos 2026)
Barçın "Maliye Bakanı suçu yasa değişikliği ile aklamaya çalışıyor"
Brent petrolün varili 88,06 dolardan işlem görüyor
Üstel “Çok daha güçlü bir spor organizasyonu girişimi başlattık"
Dr. Fazıl Küçük Bulvarı pazar günü geçici olarak trafiğe kapatılacak
Meteoroloji Dairesi'nden şiddetli fırtına ve yağış uyarısı!
Cumhurbaşkanı Erhürman’dan Kıbrıs Rum tarafının engelleme girişimlerine karşı üç ayrı mektup
UBP'nin 18 belediye başkan adayı resmen duyuruldu


