Bakan Çeler Lapta Huzurevi’ni ziyaret etti
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Zeki Çeler Lapta Huzurevi’ni ziyaret etti. Bakan Çeler’e ziyaretinde Sosyal Hizmetler Dairesi Müdürü Aydan Başkurt da eşlik etti.
Bakan Çeler yaptığı açıklamada sevgililer gününün kutlanmakta olduğuna işaret etti ve böylesi bir günde insanların çevrelerindeki herkese sevgi göstermesi gerektiğini belirtti. Çeler “Ben de böyle bir günden yaşlılarımızı ziyaret ederek unutulmadıklarını onlara hissettirmek istedim” diye konuştu.Yapılması planlanan yeni huzurevine de değinen Bakan Çeler, Maliye Bakanı ile konuyu görüştüğünü ifade etti. Zeki Çeler, ilgili sivil toplum örgütleri ile de istişare ederek en kısa sürede ihaleye çıkılacağını ve binanın süratli bir şekilde tamamlanacağını belirtti.
Bakan Çeler ziyareti sırasında yaşlılar ile sohbet etti ve onlara çeşitli giyisilerden oluşan armağanlar verdi. Benzer haberler
Featured
TDP’den Lefke’deki HIV vakalarına ilişkin çağrı "Süreç bilimsel ve şeffaf yönetilmeli"
Girne Asker Hastanesi sigortalı KKTC vatandaşlarına sağlık hizmetine başladı
Vakıflar İdaresi “Hz. Ömer Türbesi ve çevresinde yapılacak faaliyetler için yazılı izin alınmalı”
Hasipoğlu “Bu olaylar bir tek bizim ülkemizde olmuyor"
Solyalı "Siz bunların peşine düşmezseniz çok büyük dertlerle yüz yüze geleceğiz"
Rogers "Güngör kötü yönetimden dolayı ucubeye dönüştü"
Şahiner "Devlet sosyal sorumsuz bir yapıya büründü"
Çavuş "Balon balığıyla mücadeleyi en yükseğe çektik"
Kürşat "Balon balığıyla ilgili kıyı şeritleri ve sahiller tehdit altında"



