Baf Türk Birliği'nden kan bağış kampanyası
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Baf Türk Birliği, kan bağışı kampanyası düzenleyecek.
Genel Başkan Cenk Dökmen'in yaptığı açıklamaya göre; Kan Bankası stoklarındaki kan eksikliği sebebiyle düzenlenecek kampanya, 9 Nisan Salı günü Dr. Burhan Nalbantoğlu Hastanesi’nde gerçekleştirilecek ve saat 09.00’da başlayacak. Dökmen, ülkemizin kanayan yarası olan ve her geçen gün daha da ihtiyaç duyulan hayat suyumuz kana her bireyin bir gün ihtiyaç duyabileceği bilinciyle hareket etmenin önemli olduğunu belirtti.
Her bir bireyinin bu gibi bağışların hayat kurtaracağını hatırlayarak, kan bağışları için istekli olması gerektiğine dikkat çeken Dökmen, Baf Türk Birliği yönetim kurulu olarak toplumsal sorumluluk bilincinde olduklarını ve toplumun ihtiyacı olan her konuda ellerinden geleni yapmaya her an hazır olduklarını söyledi.
Dökmen, Baf Türk Birliği olarak Kıbrıs kültürünü gelecek nesillere aktarmayı görev saydıklarını ve yapacakları etkinlik ve sosyal sorumluluk projeleriyle geçmişi hatırlayarak, günümüzde de fayda sağlama amacında olduklarını belirtti.
(TAK) Benzer haberler
Featured
Yapay zekada soğuk savaş: ABD, Anthropic’e yabancı engeli getirdi
Lefkoşa'da yarın birçok bölgeye 2 saat elektrik verilemeyecek
Patlayan roket için kritik karar
Sevgi Atailer için acil kan aranıyor!
İran "Mutabakat yarın olmasa da önümüzdeki günlerde olabilir"
Elebaşı İtalya'da bulunan suç örgütüne operasyonda 33 zanlı tutuklandı
Gönyeli Darts Lions Kulübü, KTOÖD üyelerinin de kullanabileceği aktivite odası kurdu
KAÜ, Güzel Sanatlar Fakültesi, Görsel İletişim Tasarımı Bölümü öğrencilerinden sergi
KKTC, Bakü'de "KKTC Kültür Günü" etkinliğiyle tanıtılıyor


