"Ayfodi Dağı’na zarar gelmemesi ve katledilmemesi için hep birlikte mücadeleye"

Voice Kıbrıs Haber
Büyükkonuk Belediye Başkanı Ahmet Sennaroğlu, yarın saat 10.00’da tüm bölge halkını, basın mensuplarını, doğayı seven koruyan herkesi, bölgenin simgesi olan Ayfodi Dağı’na zarar gelmemesi ve katledilmemesi için hep birlikte mücadeleye davet etti.
Sennaroğlu yaptığı yazılı açıklamada, Büyükkonuk Belediyesi olarak bölge muhtarları, belediye meclis üyeleri ve bölge halkı ile yaptıkları istişare neticesinde taşocağı olarak bilinen bölgenin kuzeye doğru genişletilmesine büyük tepki koyduklarını hatırlattı.
Sennaroğlu, Büyükkonuk Belediyesi’nin yaptığı tüm uyarılara ve bildirilere rağmen bölgede görev yapan firmanın kuzeye doğru ilerlediğini ve belediyenin mühürlediği alana girildiğini belirtti.
Bunun tespit edilmesinin ardından polis ekipleri, zabıta ekibi, belediye meclis üyeleri ve bölge muhtarları ile birlikte ilgili yere gidip çeşitli incelemeler yapıldığını ifade eden Ahmet Sennaroğlu, söz konusu bölgenin tekrar belediye ekipleri tarafından mühürlendiğini bildirdi.
Sennaroğlu, yarın saat 10.00’da tüm bölge halkını, basın mensuplarını, doğayı seven koruyan herkesi, bölgenin simgesi olan Ayfodi Dağı’na zarar gelmemesi ve katledilmemesi için hep birlikte mücadeleye davet etti.
Benzer haberler
Featured
Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman "Gençlerin önündeki engeller diplomatik başarı değil, insanlık açısından hezimettir"
Minareliköy Muhtarlığı ve Spor Kulübü Sosyal Tesisi Projesi için imzalar atıldı
Borsa güne 0,34 artışla başladı
İSG-BİR “Kimyasal güvenliği bir evrak işlemi değil yaşam güvenliği meselesidir"
Gazimağusa ilçesi zeytin hasadı başlama tarihleri açıklandı
Lefkoşa'da asfaltlama çalışması nedeniyle bazı sokaklarda trafik kontrollü verilecek
Güler “Sosyal, kültürel, sportif etkinliklerin engellenmesi kabul edilemez”
Kuzey Kıbrıs Thalassaemia Derneği yaz kampı düzenliyor
Türkiye İş Bankası çalışanları, bankanın 102. kuruluş yıl dönümünde Atatürk Anıtı'na çelenk koydu


