Avustralya'da 5 aslan hayvanat bahçesindeki kafeslerinden kaçtı
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Avustralya'nın Sydney şehrindeki hayvanat bahçesinde biri yetişkin 5 aslan kısa bir süreliğine kafeslerinden kaçtı.
BBC'nin haberine göre, Taronga Hayvanat Bahçesi'ndeki 4 yavru ve bir yetişkin aslanın, kafeslerinden ayrılarak ziyaretçilerin gece konakladığı alana 100 metre uzaklıktaki bölgeye geçtiği belirtildi.
Yetkililer, hayvanat bahçesinin kısa süreliğine kapatıldığını, yavrulardan birinin sakinleştirilmesinden sonra 5 aslanın tekrar yakalandığını bildirdi.
Kimsenin yaralanmadığı kaydedilen olayda aslanların nasıl kaçtığına dair açıklama yapılmadı.
Hayvanat bahçesinin yöneticisi Simon Duffy, kaçışı araştırılması gereken "önemli bir olay" olarak nitelendirerek, aslanların kafeslerinin bitişiğindeki küçük bir alana geçtiklerini söyledi.
Hayvanat bahçesine ait güvenlik kamerası görüntülerinde kaçıştan 10 dakika sonra bir bekçinin alarmı çalıştırdığı görülüyor.
küçük alanı terk etmeden yakalandığı, hayvanat bahçesinin ana kısmının olay sırasında kapalı olduğu ifade edildi.
Aslanların kafeslerinin bulunduğu bölümün güvenlik önlemleri nedeniyle bir sonraki denetime kadar kapalı kalacağı kaydedildi.
Benzer haberler
Dünya
Yunanistan Başbakanı Miçotakis, bisikletten düştü
Tayvan'da son bir haftada Covid-19 kaynaklı 14 ölüm kaydedildi
Toyota 500 binden fazla aracı geri çağırıyor
Suriye mahkemesi Beşar Esad’ı idama mahkum etti
Erakçi “İran yenilmez bir güç olduğunu gösterdi”
İngiltere'de bir radyo, yanlışlıkla Kral Charles'ın öldüğünü duyurdu
Kolombiya'daki depremde can pazarı yaşanıyor: Ölü sayısı 132'ye yükseldi
Her şey Dobby için: Harry Potter hayranları 580 milyon dolarlık projenin güzergahını değiştirdi
Tupac Shakur cinayetinde kritik dava 30 yıl sonra başladı


