Kıbrıs Haber
Kıbrıs —
English News
Dolar —
Euro —
Sterlin —
SON DAKİKA
Aysan Özcezarlı “Serkan Özcezarlı’nın ölümüne ilişkin sorularımız hâlâ yanıtlanmadı, verilen sözler tutulmadı” En fazla yağış Esentepe’de kaydedildi Ellinas “Kronos’tan elde edilecek kazanç çok az” İklim değişikliği küresel sağlık acil durumu: Lancet raporu tehlikenin boyutunu gözler önüne serdi Kıbrıs Tarım-Gıda Forumu 3-5 Kasım’da düzenlenecek Anthropic 12 saatten kısa bir sürede yapay zeka girişimi tarafından hacklendi Kıbrıs Rum Meteoroloji Dairesi’nden sarı uyarı Eklektik Manifest 2, 30 Ekim’de başlıyor Artan yakıt maliyetleri lüks yolcu gemisini vurdu: Kamboçya'da mahsur kaldılar Orta Doğu’daki gerilim petrol fiyatlarını yükseltti New York'taki müzayedede Nanotyrannus iskeleti 47,3 milyon dolara satıldı Tatar "Doğu Akdeniz’deki doğal gaz Avrupa’ya Türkiye üzerinden taşınabilir" Küresel piyasalarda "yapay zeka" rallisi TAM Parti 50 milletvekili adayını açıkladı ÖSYM'nin 2027 sınav takvimi belli oldu İsrail seçimlerinde neler oluyor? İşte 3 senaryo İran'a yeni saldırı olacak mı? Trump seçimlerden sonrasını işaret etti Altın fiyatlarını düşüren risk Yapay zeka saldırıdan vazgeçmedi Döviz kurlarında son durum (28 Ekim 2026) Aysan Özcezarlı “Serkan Özcezarlı’nın ölümüne ilişkin sorularımız hâlâ yanıtlanmadı, verilen sözler tutulmadı” En fazla yağış Esentepe’de kaydedildi Ellinas “Kronos’tan elde edilecek kazanç çok az” İklim değişikliği küresel sağlık acil durumu: Lancet raporu tehlikenin boyutunu gözler önüne serdi Kıbrıs Tarım-Gıda Forumu 3-5 Kasım’da düzenlenecek Anthropic 12 saatten kısa bir sürede yapay zeka girişimi tarafından hacklendi Kıbrıs Rum Meteoroloji Dairesi’nden sarı uyarı Eklektik Manifest 2, 30 Ekim’de başlıyor Artan yakıt maliyetleri lüks yolcu gemisini vurdu: Kamboçya'da mahsur kaldılar Orta Doğu’daki gerilim petrol fiyatlarını yükseltti New York'taki müzayedede Nanotyrannus iskeleti 47,3 milyon dolara satıldı Tatar "Doğu Akdeniz’deki doğal gaz Avrupa’ya Türkiye üzerinden taşınabilir" Küresel piyasalarda "yapay zeka" rallisi TAM Parti 50 milletvekili adayını açıkladı ÖSYM'nin 2027 sınav takvimi belli oldu İsrail seçimlerinde neler oluyor? İşte 3 senaryo İran'a yeni saldırı olacak mı? Trump seçimlerden sonrasını işaret etti Altın fiyatlarını düşüren risk Yapay zeka saldırıdan vazgeçmedi Döviz kurlarında son durum (28 Ekim 2026)
Dolar —
Euro —
Sterlin —
Reklam

Ataoğlu’ndan çağrı “Farklı adalara, ülkelere gidileceğine kendi adamız olan KKTC'ye gelinsin”

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Stelios
Ataoğlu’ndan çağrı “Farklı adalara, ülkelere gidileceğine kendi adamız olan KKTC'ye gelinsin”
Reklam

Başbakan Yardımcısı ve Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, "KKTC ana vatanın bir parçası. Ddolayısıyla ana vatandaki kardeşlerimize her zaman yapmış olduğumuz çağrı; farklı adalara, ülkelere gidileceğine kendi adamız olan KKTC'ye gelinsin." dedi.

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) ile Kuzey Kıbrıs Türk Turizm ve Seyahat Acenteleri Birliği (KITSAB) işbirliğinde düzenlenen etkinlik kapsamında Nevşehir'e gelen Ataoğlu, Valiliği ziyaret etti.

Ziyarette Valilik Şeref Defteri'ni imzalayan Ataoğlu, Vali Ali Fidan'dan Kapadokya turizmi hakkında bilgi aldı.

Burada konuşan Ataoğlu, Türkiye'nin en güzel yerlerinden biri olan Nevşehir'de TÜRSAB ve KITSAB işbirliğiyle düzenlenen etkinliğe katıldıklarını söyledi.

Ataoğlu, konuşmasına şöyle devam etti:

"KKTC ana vatanın bir parçası. Ddolayısıyla ana vatandaki kardeşlerimize her zaman yapmış olduğumuz çağrı; farklı adalara, ülkelere gidileceğine kendi adamız olan KKTC'ye gelinsin. Bu çağrımızı her meyanda tekrarlıyoruz. Köprülerin oluşturulması, geleceğimiz, kardeşliğimiz, birlik ve beraberliğimiz içindir. Netice itibarıyla KKTC'ye baktığınızda geçtiğimiz yıllar içerisindeki var olmasına vesile olan yine o büyüklerimizin Anadolu'nun bağrından kopup oraya gidenler ve o günden bugüne o toprakları muhafaza ederek, koruyarak canlarını vere vere, kanlarını döke döke bugünlere kadar gelmemizdir. Bize düşen görev, bu birlikteliğimizi en iyi şekilde anlatmak ve karşılıklı gidişlerin gelişlerin daha da artarak devam etmesidir."

Vali Fidan da ziyaretin KKTC'nin Türkiye'nin ayrılmaz parçası olduğunu, turizm başta olmak üzere her alanda birlik ve beraberlik içinde çalışmaların yürütülmesine katkı sağlayacağına inandığını belirtti.

Daha sonra Ürgüp ilçesini gezen Ataoğlu, yarın Göreme beldesindeki bir otelde TÜRSAB ve KITSAB tarafından düzenlenecek toplantıda turizmcilerle buluşacak.

Benzer haberler

Featured
Aysan Özcezarlı “Serkan Özcezarlı’nın ölümüne ilişkin sorularımız hâlâ yanıtlanmadı, verilen sözler tutulmadı” 28 Eki 2026 11:53 En fazla yağış Esentepe’de kaydedildi 28 Eki 2026 11:29 Ellinas “Kronos’tan elde edilecek kazanç çok az” 28 Eki 2026 11:26 İklim değişikliği küresel sağlık acil durumu: Lancet raporu tehlikenin boyutunu gözler önüne serdi 28 Eki 2026 11:24 Kıbrıs Tarım-Gıda Forumu 3-5 Kasım’da düzenlenecek 28 Eki 2026 11:20 Anthropic 12 saatten kısa bir sürede yapay zeka girişimi tarafından hacklendi 28 Eki 2026 11:15 Kıbrıs Rum Meteoroloji Dairesi’nden sarı uyarı 28 Eki 2026 11:05 Eklektik Manifest 2, 30 Ekim’de başlıyor 28 Eki 2026 11:01 Artan yakıt maliyetleri lüks yolcu gemisini vurdu: Kamboçya'da mahsur kaldılar 28 Eki 2026 10:46