"Aşı tedariki konusunda üzerimize düşeni yapmaya hazırız"
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
AKOL Grup Direktörü Niyazi Şanal sosyal medya hesabından açıklama yaparak, "Sayın Günay Çerkez'in yerinde çağrısını destekliyor ve AKOL GROUP olarak aşı tedariki konusunda üzerimize düşeni fazlasıyla yapmaya hazır olduğumuzu belirtmek isterim" dedi.
Şanal'ın açıklaması şu şekilde:
"Görünen o ki ülkenin içinde bulunduğu bu zor durumdan çıkışının toplumca ve son derece süratli bir şekilde aşılanmadan geçecek.
Bu konuda Hükümetimizin kıt imkanları ile istediğimiz hızda bir yere varılamayacağı da açıktır. Toplum olarak hiçbir adım atmadan her şeyi ayni şekilde pandemi ile mücadele veren Anavatan Türkiye'den beklemek de hem halkımıza Hem de Türkiye'ye haksızlık olmaktadır. Bu nedenle elzem olan toplumca aşılanma için toplumumuzun aslında genlerinde var olan dayanışma ruhunu yeniden canlandırmak gerektiği inancındayım.
Bu düşüncelerle iş dünyasındaki büyüğümüz Sayın Günay Çerkez'in yerinde çağrısını destekliyor ve AKOL GROUP olarak aşı tedariki konusunda üzerimize düşeni fazlasıyla yapmaya hazır olduğumuzu belirtmek isterim.
Sağlıklı günler dilerim..
Voice of the Island
Benzer haberler
Featured
Son 24 saatte dünyada 4 büyük deprem oldu
Yeldener "Cezaevinde açlık grevi başlatıldığı yönündeki haberler gerçeği yansıtmıyor”
Letimbiotis "İkinci beşli konferansın toplanması konusunda bilgilendirme yok"
Fransa'da ebola alarmı: 5 kişi karantinaya alındı
Barış Kurulu toplantısı Güney Kıbrıs’ta yapılacak
Cumhurbaşkanı Erhürman “Sürecin geldiği noktaya ilişkin doğru bilgileri aktarıyoruz, aktaracağız”
Borsa güne yükselişle başladı
ARUCAD dünya üniversiteler sıralamasında ilk 400'de
Bağırış çağırış kavga ettiler: ABD Senatosu'nda İran oturumu



