Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Büyük Romulus Girne’de seyircisiyle buluştu En son hava durumu tahminleri (6 Haziran 2026) Sahra Çölü'nde facia: 49 kişi susuzluktan öldü Döviz piyasalarında günün son rakamları (5 Haziran 2026) Putin, Zelenskiy ile görüşmesinin "şimdilik anlamının olmadığını" söyledi Güneş'in hareketleri 40 yıldır gizemli bir şekilde değişiyor Oymen, gıda mühendislerinin kamu kurum ve yerel yönetimlerde yeterli düzeyde istihdam edilmemesini eleştirdi Kredi Faiz Destek Fonu Yasası yürürlüğe girdi Çeler “Seçim sonucunda TDP belirleyici olacak" Borsa günü yüzde 1,28 değer kaybederek tamamladı Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığına bağlı dairelerde görevden alma ve atamalar yapıldı İç kesimlerde yarın hafif yağmur bekleniyor İncirli “Bu memleketi adım adım iyileştireceğiz" Altının gramı 6 bin 592 liradan işlem görüyor Kıbrıs RoboFest 7 Haziran’da yapılacak İhmalkarlık ve kısa devre yangına neden oldu! Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde bir ilk daha: Titreme hastası beyin pili ameliyatıyla sağlığına kavuştu 43 yaşındaki şahsın ölümüne ilişkin yeni gelişme! Haftalık gıda denetimlerinde 5 çeşit ürün imha edildi! Toprak set ile ağaca çarpan araç takla attı, 1'i ağır 2 kişi yaralandı! Büyük Romulus Girne’de seyircisiyle buluştu En son hava durumu tahminleri (6 Haziran 2026) Sahra Çölü'nde facia: 49 kişi susuzluktan öldü Döviz piyasalarında günün son rakamları (5 Haziran 2026) Putin, Zelenskiy ile görüşmesinin "şimdilik anlamının olmadığını" söyledi Güneş'in hareketleri 40 yıldır gizemli bir şekilde değişiyor Oymen, gıda mühendislerinin kamu kurum ve yerel yönetimlerde yeterli düzeyde istihdam edilmemesini eleştirdi Kredi Faiz Destek Fonu Yasası yürürlüğe girdi Çeler “Seçim sonucunda TDP belirleyici olacak" Borsa günü yüzde 1,28 değer kaybederek tamamladı Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığına bağlı dairelerde görevden alma ve atamalar yapıldı İç kesimlerde yarın hafif yağmur bekleniyor İncirli “Bu memleketi adım adım iyileştireceğiz" Altının gramı 6 bin 592 liradan işlem görüyor Kıbrıs RoboFest 7 Haziran’da yapılacak İhmalkarlık ve kısa devre yangına neden oldu! Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde bir ilk daha: Titreme hastası beyin pili ameliyatıyla sağlığına kavuştu 43 yaşındaki şahsın ölümüne ilişkin yeni gelişme! Haftalık gıda denetimlerinde 5 çeşit ürün imha edildi! Toprak set ile ağaca çarpan araç takla attı, 1'i ağır 2 kişi yaralandı!
Dolar
Euro
Sterlin

Asgari Ücret Tespit Komisyonu toplandı

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Asgari Ücret Tespit Komisyonu toplandı

Asgari Ücret Tespit Komisyonu, 2026 yılının ilk asgari ücretini belirlemek üzere toplandı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Toplantı Salonu’nda saat 10.05’te başlayan toplantıya, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Oğuzhan Hasipoğlu, işçi tarafını temsilen Hür İşçi Sendikaları Federasyonu (Hür-İş) Başkanı Ahmet Serdaroğlu ve işveren tarafını temsilen Kıbrıs Türk İşverenler Sendikası temsilcisi Cengiz Alp katıldı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Oğuzhan Hasipoğlu, toplantı öncesi yaptığı konuşmada 2026 yılının ilk asgari ücretini belirlemek üzere toplandıklarını söyledi.

Toplantı öncesi tüm tarafların bir araya geldiğini, kısa bir görüşme yaptıklarını dile getiren Hasipoğlu, gerekli açıklamaları toplantı sonrasında yapacaklarını belirtti.

Asgari ücret, 1 Temmuz’dan beri brüt 51 bin 202, net 44 bin 546 TL olarak uygulanıyor.

Benzer haberler

Featured
Büyük Romulus Girne’de seyircisiyle buluştu 2026-06-06 07:54:00 En son hava durumu tahminleri (6 Haziran 2026) 2026-06-06 07:43:00 Sahra Çölü'nde facia: 49 kişi susuzluktan öldü 2026-06-05 21:57:00 Döviz piyasalarında günün son rakamları (5 Haziran 2026) 2026-06-05 21:45:00 Putin, Zelenskiy ile görüşmesinin "şimdilik anlamının olmadığını" söyledi 2026-06-05 21:34:00 Güneş'in hareketleri 40 yıldır gizemli bir şekilde değişiyor 2026-06-05 21:26:00 Oymen, gıda mühendislerinin kamu kurum ve yerel yönetimlerde yeterli düzeyde istihdam edilmemesini eleştirdi 2026-06-05 21:10:00 Kredi Faiz Destek Fonu Yasası yürürlüğe girdi 2026-06-05 21:03:00 Çeler “Seçim sonucunda TDP belirleyici olacak" 2026-06-05 20:15:00