Arıklı'nın test sonucu da pozitif
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
YDP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Erhan Arıklı, sosyal medya hesabından Covid-19 test sonucunun pozitif olduğunu açıkladı.
Arıklı'nın açıklaması şu şekilde:
"BEN DE POZİTİF ADAM OLDUM...
Vallaha ne yalan söyleyim, benim ve partim için yollara düşmüş dava arkadaşlarımın birer birer pozitif çıkmasına üzülüyor, ama diğer taraftan bende herhangi bir semptom olmamasına içerliyordum. Kendimi arkadaşlarıma ihanet etmiş gibi hissediyordum.
Yaklaşık 10 gündür evde kendimi izole etmiştim. En küçük bir semptom belirtisi yoktu.
Nihayet bugün test yaptırmaya karar verdim. 3 ayrı yerde test yaptırdım.
Bir kaç saat sonra beni Sevgili Dostum Suat Günsel aradı ve üzüntü ile test sonucumun pozitif çıktığını söyledi. "Kardeşlik hukukumuza istinaden seni ben misafir etmek isterim" dedi.
"Elbette" dedim. Buruk bir sevinçle hazırlandım. Çantama epeydir okunmayı bekleyen kitapları doldurdum. Ev halkı ile uzaktan selamlaşıp Girne Suat Günsel Hastahanesine geldim.
Orada Tomografimi çekip, kan tahlillerimi yaptılar ve beni Oasis Karantina Hoteline yerleştirdiler.
Doktor tomografimin harika olduğunu söyleyerek beni tebrik etti. Evdeki Karantina süresini de dikkate alarak 3-5 gün sonra tekrar test yapacaklarını söyledi.
Neticede ben de artık pozitif bir adam oldum ve dava arkadaşlarımın arasına katıldım.
Selametle..."
Voice of the Island/SM
Benzer haberler
Featured
Armut ve salatalıklar imha edildi
DAÜ’de “Burs, Sosyal Yardım ve Öğrenci Destekleme Protokolü” imzalandı
Gazimağusa’da çalışma nedeniyle yol kapatılacak
Meteoroloji "Yarın sağanak, pazar fırtına bekleniyor"
Ertuğruloğlu, Hakan Fidan'la görüştü
Nöbetçi eczaneler (6 Kasım 2026)
İrlanda'da bomba ihbarları: Dublin'deki medya kuruluşları tahliye edildi
Başbakan Üstel, Hakan Fidan’ı kabul etti
2026 YKS Giriş Sınavları ile puan türlerine göre ilk beşe giren ve Başarı Bursu almaya hak kazanan öğrenciler açıklandı




