Arıklı "50 yıldır yapılamayan birçok icraata imza attık"

Voice Kıbrıs Haber
YDP Genel Başkanı, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı Güzelyurt İlçe Teşkilatının düzenlediği organizasyonda gençlerle bir araya geldi.
Bakanlığın ve Hükumetin icraatlarından bahseden Arıklı;”KKTC Siyasi tarihinin en uzun ömürlü iktidarıyız. Bu istikrar sayesinde 50 yıldır yapılamayan birçok icraata imza attık, atmaya da devam ediyoruz” dedi.
Arıklı Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde bağımsız aday Ersin Tatar’ı destekleme kararına da açıklık getiren Arıklı şunları söyledi;”
Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde isimler değil iki ayrı tez yarışacak. Bir tarafta Federalistler, diğer tarafta Cumhuriyetçiler. YDP kurulduğu dönemde ‘Federasyon Kıbrıs Türküne Mezardır’ diyen bir partidir.Şimdi Türkiye ve KKTC de resmen Federasyonu red ederek YDP’nin çizgisine sahip çıkmıştır. Federalistlerin kazanması Türkiye’nin kaybetmesi demektir. Oysa bize göre, Söz konusu vatansa, hele Anavatansa gerisi teferruattır. Bu sebeple safımızı belirledik” dedi.
Kaynak: BRT
Benzer haberler
Featured
Yeni rapora göre İngiltere Avrupa Birliği'ne hızlı giriş yapabilir
Fransa'da süpermarketlere siber saldırı: Sıcaklıklara müdahale edildi, donmuş ürünler bozuldu
Kunduzun kemirdiği kablolar nedeniyle 1600 hane elektriksiz kaldı
Döviz piyasalarında günün son rakamları (12 Ekim 2026)
Euro-Med "Gazze'de 3 yıllık soykırımda 10 binden fazla çocuk uzuv kaybı yaşadı"
Cumhurbaşkanı Erhürman’ın Ankara programı ertelendi
“Kıbrıs’ta Osmanlı İzleri” Fotoğraf Sergisi açılıyor
KTEZO, Sosyal Hizmetler Dairesi ve Merkezi Cezaevi işbirliğinde cezaevinde mesleki eğitim programı başlıyor
“Türk Dünyası Diyalogları: Ortak Gelecek Ortak Vizyon Paneli” Lefkoşa'da yapıldı



