Aracın lastiğinin patlaması yangına neden oldu

Voice Kıbrıs Haber
Mağusa-Lefkoşa Anayolu üzerinde bugün saat 12:30 sıralarında tankerde meydana gelen yangına, arka lastiğinin patlaması neden oldu.
Polisten yapılan açıklama şu şekilde:
" Gazimağusa- Lefkoşa Anayolu üzerinde, Furkad Açilov yönetimindeki 72 DZ 484 plakalı tanker ile Lefkoşa istikametine doğru seyrettiği sırada Turunçlu kavşağını yaklaşık 200 metre geçtikten sonra aracın sol arka lastiğinin patlaması sonunu bir yangın meydana geldi. Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü.
Yangın sonucu araca ait iki adet lastik yanarak zarar gördü. Yol ve trafik güvenliği açısından Gazimağusa - Lefkoşa yönündeki araç trafiği Turunçlu kavşağından itibaren Paşaköy istikametine yönlendirilmiştir.
Olayla ilgili soruşturma devam etmektedir"
Voice Kıbrıs Haber
Benzer haberler
Featured
Yapay zekanın yanlış ellere geçmesi varoluşsal tehlike yaratabilir
Dünyanın atmosferindeki su buharı seviyesi rekor kırdı: aşırı yağış riski artıyor
Trump’tan AB’nin Kanada hamlesine tarife tehdidi
Nijerya'da "bitkisel içecek" tükettikten sonra ölenlerin sayısı 49'a çıktı
Döviz piyasalarında günün son rakamları (17 Eylül 2026)
Erhürman’dan seçim yasası açıklaması “Cumhurbaşkanlığı anayasal görevlerini yerine getirmekten kaçınamaz”
Borsa günü yüzde 2,95 değer kazanarak tamamladı
YKS ek yerleştirme süreci başladı
EZKOOP ve ZEYTİNKOOP “Zeytin ve ürünlerinde kayıt ve denetim sistemi şart"



