Anastasiadis: Konferans 13 Mart’tan sonra devam edebilir
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Mustafa Akıncı ile bugün yeniden bir araya gelen Nikos Anastasiadis, Cenevre konferansının 13 Mart’tan sonra devam edebileceğini açıkladı.
Rum radyosuna göre Anastasiadis, Rum Başkanlık Sarayı’na dönüşünde yaptığı açıklamada, iki müzakerecinin çeşitli başlıklardaki görüş birlikleri ve anlaşmazlıklarla ilgili bir belge hazırladığını söyledi, “Anlamazlıkların nasıl yakınlaşmaya dönüştürüleceğine dair bir diyaloğa girdiklerini” açıkladı.
Anastasiadis, bugünkü liderler görüşmesinde Yönetim başlığının ele alındığını ancak Kıbrıs’la ilgili konferanstan önce mümkün olduğunca çok yakınlaşma sağlamak amacıyla konuların çapraz görüşüleceğini söyledi. Anastasiadis “Konferans 13 Mart’tan sonra devam edebilir” diye ekledi.
Kaynak: TAK
Benzer haberler
Featured
Güney'de geçen yıl 45 kişi trafik kazasında hayatını kaybetti
YKP "Maraş BM yönetimine devredilmeli, Mağusa Limanı AB denetiminde ticarete açılmalı"
Meteoroloji Dairesi'nden yarın için kuvvetli yağış uyarısı
Din İşleri Başkanlığı duyurdu "Cuma ezanı 12.30’da okunacak"
İkamet izinsiz olduğu tespit edilen 9 kişi tutuklandı
Lapta Hesap İşi tasarımları defileyle tanıtılacak
Ortaköy'de seyir halindeki araçta yangın
Lefkoşa’da Yapay Zekâ ve Çalışma Hayatının Geleceği Paneli düzenlenecek
Başçeri "Çözüm için samimi irade ortaya koyan taraf Kıbrıs Türkleri ve Türkiye’dir”




