Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Erhürman “Bu memleketin çocuklarını dünyada görmezden gelemeyecekleri bir noktaya gitmek zorundayız" Denktaş “Borcu borçla kapatma dönemi sona erecek… Vergiler aşağı çekilecek” Pakistan'ın Azad Cammu Keşmir bölgesindeki helikopter kazasında 22 asker öldü İncirli “Bu ülke değişecek, halk kazanacak” Erhürman “Kıbrıs sorununda başladığımız noktanın çok daha ilerisindeyiz” İran ordusu “ABD'nin her türlü saldırısına karşılık vereceğiz” Zeki Çeler "Erhürman söylediklerinin arkasında duruyor" Trump, anlaşma olmazsa İran'a yönelik saldırıların "Şiddetli" şekilde süreceğini belirtti Gürcafer “Haksız ve hukuka aykırı şekilde tahsil edilen harçların geri alınması için mücadeleye devam edeceğiz" İran “Hürmüz Boğazı, her türlü geminin geçişine kapatıldı” Fedonos’un görevine dönme talebi reddedildi Sagrada Familia'nın yeni kulesi törenle açıldı: 120 bin kişi izledi Erşangil "Kamu Görevlileri Yasa'nda öngörülen bazı değişiklikler Anayasa'ya aykırı" “Yanlışlık” oyunu 22. Kıbrıs Tiyatro Festivali’nde prömiyerini yaptı Özgür Özel ekibi Parti Meclisi'nden istifa etti Güney Kıbrıs'ın ekonomisi risk altında Endonezya'da 2025'teki yağışlar, dünyanın en nadir büyük maymun türünün yüzde 7'sini yok etti Lefkoşa’da yarın birçok bölgeye elektrik verilemeyecek Lefke Çevre ve Tanıtma Derneği'nden eylem "Lefke İmar Planı bir an önce yürürlüğe girmeli" Bengihan "Üst düzey atamalar belirli kişilere milyonlarca liralık emeklilik menfaati sağlama amacı taşıyor" Erhürman “Bu memleketin çocuklarını dünyada görmezden gelemeyecekleri bir noktaya gitmek zorundayız" Denktaş “Borcu borçla kapatma dönemi sona erecek… Vergiler aşağı çekilecek” Pakistan'ın Azad Cammu Keşmir bölgesindeki helikopter kazasında 22 asker öldü İncirli “Bu ülke değişecek, halk kazanacak” Erhürman “Kıbrıs sorununda başladığımız noktanın çok daha ilerisindeyiz” İran ordusu “ABD'nin her türlü saldırısına karşılık vereceğiz” Zeki Çeler "Erhürman söylediklerinin arkasında duruyor" Trump, anlaşma olmazsa İran'a yönelik saldırıların "Şiddetli" şekilde süreceğini belirtti Gürcafer “Haksız ve hukuka aykırı şekilde tahsil edilen harçların geri alınması için mücadeleye devam edeceğiz" İran “Hürmüz Boğazı, her türlü geminin geçişine kapatıldı” Fedonos’un görevine dönme talebi reddedildi Sagrada Familia'nın yeni kulesi törenle açıldı: 120 bin kişi izledi Erşangil "Kamu Görevlileri Yasa'nda öngörülen bazı değişiklikler Anayasa'ya aykırı" “Yanlışlık” oyunu 22. Kıbrıs Tiyatro Festivali’nde prömiyerini yaptı Özgür Özel ekibi Parti Meclisi'nden istifa etti Güney Kıbrıs'ın ekonomisi risk altında Endonezya'da 2025'teki yağışlar, dünyanın en nadir büyük maymun türünün yüzde 7'sini yok etti Lefkoşa’da yarın birçok bölgeye elektrik verilemeyecek Lefke Çevre ve Tanıtma Derneği'nden eylem "Lefke İmar Planı bir an önce yürürlüğe girmeli" Bengihan "Üst düzey atamalar belirli kişilere milyonlarca liralık emeklilik menfaati sağlama amacı taşıyor"
Dolar
Euro
Sterlin

Anastasiadis aleyhindeki iddialara yanıt verdi

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Anastasiadis aleyhindeki iddialara yanıt verdi

Kıbrıs Cumhuriyeti Başkanı Nikos Anastasiadis’in, gerek eski hukuk bürosu gerekse şahsının isminin Rus kara paralarının aklanması meselesine karışmasından ötürü duyduğu üzüntüyü ifade ettiği haber verildi.

Alithia gazetesine göre, Kıbrıs Cumhuriyeti Hükümeti Sözcüsü Prodromos Prodromu konuyla ilgili olarak dün yaptığı açıklamada, Anastasiadis’in durumdan dolayı duyduğu üzüntüyü belirterek, bir kez daha gerek kendisi gerekse Güney Kıbrıs’ın, aleyhlerindeki iftira nitelikli yazılarla hedef gösterildiğini ve bunların gerçekle hiçbir ilgisi olmadığını söylediğini iletti. Prodromu açıklamasında, “Yurt dışındaki bahse konu web sayfasında ‘bulgu’ olarak ifade edilen şeyler, aralarında ABD’nin (FinCEN) de bulunduğu birçok ülkenin yetkili araştırma ve soruşturma makamlarının sistematik araştırmasının konusu olmuştur. Ve hiçbir durumda, gerek başkanın gerek de eski hukuk bürosunun ismi, bahse konu web sitesinde kayda geçirilen yalan iddialarla yanlış olarak belirtildiği gibi, olaya karıştığı gerekçesiyle soruşturulmamıştır” ifadelerini kullandı. Anastasiadis’in açıklamalarına yanıt veren AKEL ise, Anastasiadis’in aleyhindeki suçlamalara verdiği yanıttan ötürü üzüntü duyduğunu belirterek, Anastasiadis’in suçlamalara yanıt vermek yerine, haberi yayımlayan basın yayın organına yanıt vermeyi seçtiğini belirtti. (TAK)

Benzer haberler

Featured
Erhürman “Bu memleketin çocuklarını dünyada görmezden gelemeyecekleri bir noktaya gitmek zorundayız" 2026-06-11 15:11:00 Denktaş “Borcu borçla kapatma dönemi sona erecek… Vergiler aşağı çekilecek” 2026-06-11 14:56:00 Pakistan'ın Azad Cammu Keşmir bölgesindeki helikopter kazasında 22 asker öldü 2026-06-11 14:39:00 İncirli “Bu ülke değişecek, halk kazanacak” 2026-06-11 14:26:00 Erhürman “Kıbrıs sorununda başladığımız noktanın çok daha ilerisindeyiz” 2026-06-11 14:14:00 İran ordusu “ABD'nin her türlü saldırısına karşılık vereceğiz” 2026-06-11 14:10:00 Zeki Çeler "Erhürman söylediklerinin arkasında duruyor" 2026-06-11 14:02:00 Trump, anlaşma olmazsa İran'a yönelik saldırıların "Şiddetli" şekilde süreceğini belirtti 2026-06-11 13:56:00 Gürcafer “Haksız ve hukuka aykırı şekilde tahsil edilen harçların geri alınması için mücadeleye devam edeceğiz" 2026-06-11 13:49:00