Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Kahve makinesi yangına neden oldu Çete üyelerine görülmemiş ceza: Bin 48 yıl hapis! ABD'de "siklosporiyazis" vakalarının sayısı 18 bini aştı Fas'tan İspanya'ya göçmen akını Sterlin 64 TL'ye, Euro ise 55 TL'ye yaklaştı Akaryakıt fiyatlarına zam yapıldı! Merkezi Cezevi ile Yataklı Tedavi Kurumları Dairesi Müdürlüğüne atamalar yapıldı Borsa günü yüzde 1,55 değer kaybederek tamamladı Dünya futbolunda büyük kriz: UEFA, FIFA'ya resti çekti BMGK, Guterres'in yerine önerilecek aday için ön oylamaya başlıyor İngiltere Merkez Bankası, politika faizini sabit bıraktı Sürücülerin dikkatine: Bedrettin Demirel Caddesi’nde asfaltlama çalışması yapılacak UBP’nin belediye başkan adayları Parti Meclisi’nde oy birliğiyle belirledi AB, Kıbrıs için aktif rol oynamaya hazır Hristodulidis Ulusal Konsey’i topluyor Narkotikten "Okaliptus Operasyonu" kapsamında yarım kilodan fazla uyuşturucu ele geçirildi! İngiltere, Guterres'in Kıbrıs açıklamalarından memnun Boğulma tehlikesi geçiren kadın yoğun bakımda kaldırıldı! Akpınar "Hükümetimiz bir başarı ortaya koyamamıştır" Uzun “Yakıt nakliyesi ihaleyi kazanan firmanın sorumluluğundadır” Kahve makinesi yangına neden oldu Çete üyelerine görülmemiş ceza: Bin 48 yıl hapis! ABD'de "siklosporiyazis" vakalarının sayısı 18 bini aştı Fas'tan İspanya'ya göçmen akını Sterlin 64 TL'ye, Euro ise 55 TL'ye yaklaştı Akaryakıt fiyatlarına zam yapıldı! Merkezi Cezevi ile Yataklı Tedavi Kurumları Dairesi Müdürlüğüne atamalar yapıldı Borsa günü yüzde 1,55 değer kaybederek tamamladı Dünya futbolunda büyük kriz: UEFA, FIFA'ya resti çekti BMGK, Guterres'in yerine önerilecek aday için ön oylamaya başlıyor İngiltere Merkez Bankası, politika faizini sabit bıraktı Sürücülerin dikkatine: Bedrettin Demirel Caddesi’nde asfaltlama çalışması yapılacak UBP’nin belediye başkan adayları Parti Meclisi’nde oy birliğiyle belirledi AB, Kıbrıs için aktif rol oynamaya hazır Hristodulidis Ulusal Konsey’i topluyor Narkotikten "Okaliptus Operasyonu" kapsamında yarım kilodan fazla uyuşturucu ele geçirildi! İngiltere, Guterres'in Kıbrıs açıklamalarından memnun Boğulma tehlikesi geçiren kadın yoğun bakımda kaldırıldı! Akpınar "Hükümetimiz bir başarı ortaya koyamamıştır" Uzun “Yakıt nakliyesi ihaleyi kazanan firmanın sorumluluğundadır”
Dolar
Euro
Sterlin

Altın fiyatlarında güvenli liman yükselişi

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Altın fiyatlarında güvenli liman yükselişi

ABD'nin İran'a yönelik olası operasyonu öncesinde altın güvenli liman talebiyle yükselişe geçti. Altın, ticaret ve jeopolitik belirsizliklerin desteğiyle ons başına yaklaşık 5 bin 203 dolara yükselerek önceki seansın kayıplarının bir kısmını telafi etti. ABD Başkanı Donald Trump'ın yeni yüzde 10'luk küresel gümrük vergisi dün girdi ve yönetimi, Yüksek Mahkeme'nin geniş kapsamlı vergilerinin çoğunu geçersiz kılması sonrasında gümrük vergisi gündemini yeniden oluşturmak amacıyla bunu yüzde 15'e çıkarmayı hedefliyor. Trump Pazartesi günü ayrıca, son ticaret anlaşmalarıyla "oyun oynayan" ülkelere daha yüksek gümrük vergileri uygulanabileceği konusunda uyardı. Bu arada, yatırımcılar Perşembe günü devam edecek olan ABD-İran nükleer görüşmelerini yakından takip ediyor. İran Salı günü Washington ile bir anlaşma sağlamak için "ne gerekiyorsa yapacağını" söyledi. Bununla birlikte, kısa vadeli Fed faiz indirimlerine ilişkin beklentilerin azalması, altın fiyatlarındaki artışı sınırladı. İki Fed yetkilisi Salı günü, iyileşen işgücü piyasası koşulları ve devam eden enflasyonu gerekçe göstererek, para politikasında acil bir ayarlamaya gerek görmediklerini söyledi. ONS ALTIN Ons altın güne 5 bin 164 dolardan başladı. Gün içinde en düşük 5 bin 123 dolar, en yüksek de 5 bin 203 dolar seviyesi görüldü. Şu sıralar 5 bin 203 dolardan işlem geçiyor. GRAM ALTIN Gram altın güne 7 bin 279 liradan başladı. Gün içinde en düşük 7 bin 226 lira, en yüksek de 7 bin 338 lira seviyesi görüldü. Şu sıralar 7 bin 336 liradan alıcı buluyor.

Benzer haberler

Ekonomi
Sterlin 64 TL'ye, Euro ise 55 TL'ye yaklaştı 2026-07-30 21:42:00 Borsa günü yüzde 1,55 değer kaybederek tamamladı 2026-07-30 21:12:53 İngiltere Merkez Bankası, politika faizini sabit bıraktı 2026-07-30 20:51:49 Fed Başkanı Warsh, enflasyon hedefinde yumuşama olmadığını belirtti 2026-07-30 18:07:29 Petrolde hafif geri çekilme 2026-07-30 17:59:53 Güney Kıbrıs'ta maaşlar arttı 2026-07-30 15:46:00 Küresel piyasalarda Fed'e ilişkin belirsizlikler ve jeopolitik gerilimlerden kaynaklı satış baskısı hakim 2026-07-30 14:53:58 Meta'nın yapay zeka harcamaları hissedarları endişelendirdi: Hisseler sert düştü 2026-07-30 09:41:44 Altın güç kaybına yöneldi 2026-07-30 08:45:00