Akkor’un davası ile ilgili kesin karar 10 Nisan’da açıklanıyor

Voice Kıbrıs Haber
Karma evlilik sonucu doğan çocukların Kıbrıs Cumhuriyeti vatandaşlık hakkından mahrum bırakılması ile ilgili Eda Hançer Akkor’un, Kıbrıs Cumhuriyeti Yüksek Anayasa Mahkemesi’nde açtığı davanın kesin kararı açıklanıyor.
KTÖS, konuyla ilgili bir basın açıklaması yayınlandı. Açıklamada, KTÖS, KTOEÖS, DAÜ-SEN, KTAMS, KOOP-SEN, BES,BASIN-SEN, ÇAĞ-SEN, DEV-İŞ tarafından maddi ve manevi sorumluluğunu üstlenilen dava ile ilgili kararın, 10 Nisan günü saat 09.30’da açıklanacağı bilgisi paylaşıldı.
Basın açıklamasında, sendikaların davayı yakından takip ettiği belirtilerek, “Açıklanacak gerekçeli kararın ardından ileriki bir tarihte avukatlarımızla birlikte yapacağımız bir basın toplantısıyla kararı ve karar sonrası atılacak adımları kamuoyu ile paylaşacağız” ifadelerine yer verildi.
Benzer haberler
Featured
Nöbetçi eczaneler (28 Ağustos 2026)
Deniz içerisinde hareketsiz bulunan şahsın ölüm nedeni açıklandı
UBP LTB Başkan adayı Aktunç “Lefkoşa’da yeni bir belediyecilik dönemi başlatacağız”
Gazimağusa-Lefkoşa ana yolunda seyir halindeki kamyonet araç tamamen yandı
Ulukışla İlkokulu’na beş yeni derslik inşa edildi
Yürüyüş yaptığı sırada rahatsızlanarak hayatını kaybeden şahsın ölümüne ilişkin yeni gelişme
Gazimağusa Belediyesi, 4. Etap Kanalizasyon Hatları Yapım İşleri için sözleşme imzaladı
Yenierenköy'de korkutan kaza: Sürücü yoğun bakıma kaldırıldı
Tıp-İş “Kadrolar, Kamu Hizmeti Komisyonu tarafından doldurulmalı”


