Kıbrıs Haber
Kıbrıs —
English News
Dolar —
Euro —
Sterlin —
SON DAKİKA
Yalnız kalmak sağlığınızdan 6 seneyi götürebilir İsveç'te Sosyal Demokratlar lideri Andersson, hükümeti kurma görevini iade edeceğini açıkladı 2026-YKS ek yerleştirme sonuçları açıklandı BioNTech, Almanya ve Singapur'daki üretim tesislerini kapatıyor “Ters yönde” dönen gezegen bulundu: Bilim insanları nedenini bilmiyor Meksika kıyılarını tehdit eden Polo Kasırgası'nın karaya ulaşması bekleniyor Borsa günü değer kaybederek tamamladı KTTB "Sağlıkta sınavsız ve mülakata dayalı geçici istihdam kabul edilemez" Arıklı'dan Sucuoğlu'na "Bana yaptırmadılar, belki size yaptırırlar" Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde Ebola vakası sayısı 8 bini aştı Altın fiyatları günü sert düşüşle tamamladı Neofitu başkanlık seçimlerinde aday olacağını açıkladı Cumhuriyet Meclisi ile TBMM futbol takımlarının dostluk maçının tarihi, yeri ve saati değişti KKTC’nin ilk Otizm Merkezi hizmete açıldı İncirli “Başbakanlık Denetleme Kurulu’nu bağımsız bir Yolsuzlukla Mücadele Otoritesi’ne dönüştüreceğiz” Beşinci Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ameliyat oldu Hız ve adrenalin tutkunları Cemsa’da buluştu, piste 95 pilot çıktı! Trump 'hayır' dedi petrol fiyatları sıçradı Meteoroloji Dairesi son tahminlerini açıkladı: Beş gün boyunca yağmur bekleniyor KTOÖD’den belediye başkan adaylarına “Engelsiz Belediye Başkanları Taahhütnamesi” Yalnız kalmak sağlığınızdan 6 seneyi götürebilir İsveç'te Sosyal Demokratlar lideri Andersson, hükümeti kurma görevini iade edeceğini açıkladı 2026-YKS ek yerleştirme sonuçları açıklandı BioNTech, Almanya ve Singapur'daki üretim tesislerini kapatıyor “Ters yönde” dönen gezegen bulundu: Bilim insanları nedenini bilmiyor Meksika kıyılarını tehdit eden Polo Kasırgası'nın karaya ulaşması bekleniyor Borsa günü değer kaybederek tamamladı KTTB "Sağlıkta sınavsız ve mülakata dayalı geçici istihdam kabul edilemez" Arıklı'dan Sucuoğlu'na "Bana yaptırmadılar, belki size yaptırırlar" Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde Ebola vakası sayısı 8 bini aştı Altın fiyatları günü sert düşüşle tamamladı Neofitu başkanlık seçimlerinde aday olacağını açıkladı Cumhuriyet Meclisi ile TBMM futbol takımlarının dostluk maçının tarihi, yeri ve saati değişti KKTC’nin ilk Otizm Merkezi hizmete açıldı İncirli “Başbakanlık Denetleme Kurulu’nu bağımsız bir Yolsuzlukla Mücadele Otoritesi’ne dönüştüreceğiz” Beşinci Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ameliyat oldu Hız ve adrenalin tutkunları Cemsa’da buluştu, piste 95 pilot çıktı! Trump 'hayır' dedi petrol fiyatları sıçradı Meteoroloji Dairesi son tahminlerini açıkladı: Beş gün boyunca yağmur bekleniyor KTOÖD’den belediye başkan adaylarına “Engelsiz Belediye Başkanları Taahhütnamesi”
Dolar —
Euro —
Sterlin —

'Akıncı'nın devre dışı bırakılma gayreti bizi kuşkuya boğmaktadır'

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Stelios
'Akıncı'nın devre dışı bırakılma gayreti bizi kuşkuya boğmaktadır'
Reklam

Demokrat Parti Genel Başkanı Serdar Denktaş, hükümetin Kapalı Maraş ile ilgili açıklamalarına değinerek "Hele hele, aldığımız 'duyumlar' doğru ise ve böyle bir girişim başlatılacağı bilgisi birkaç gün önce gerçekleşmiş olan "saklı" balıklı yemek esnasında Anastasiadis'in bilgisine getirilmiş ancak bu kendi Cumhurbaşkanımızın bilgisine getirilmemişse iş çok daha vahim bir noktaya ulaşmış olur." dedi.

Denktaş'ın açıklaması şöyle: "Annan Planı referandumu sonrasından başlayarak her Cumhurbaşkanı ve Türkiye yetkililerine sunduğum ve en son 18 Temmuz 2017 tarihinde siyasi parti başkanları, Cumhurbaşkanımız ve TC Dışişleri Bakanı Sayın Çavuşoğlu'na yazılı olarak vermiş olduğum raporun ilk maddesini teşkil eden "Maraş Önerisi"nin nihayet onay görmesi ve yeni kurdurulan hükümetimiz tarafından gündeme alınması, tarafımızdan olumlu karşılanmıştır. Bunca yıldır kaybedilen zamanı göz önünde bulundurarak, daha fazla vakit kaybetmeden hareket edilmesinde büyük fayda görmekteyiz. Bu kararın açıklanma sürecinde Cumhurbaşkanımızın devre dışı bırakılma gayreti, alınmış olan doğru bir kararın akıbeti hakkında bizi kuşkuya boğmaktadır. Hele hele, aldığımız 'duyumlar' doğru ise ve böyle bir girişim başlatılacağı bilgisi birkaç gün önce gerçekleşmiş olan "saklı" balıklı yemek esnasında Anastasiadis'in bilgisine getirilmiş ancak bu kendi Cumhurbaşkanımızın bilgisine getirilmemişse iş çok daha vahim bir noktaya ulaşmış olur. O nedenle alınan doğru bir kararın hayata geçirilmesi esnasında makamlar arası iş birliğine son derece duyarlı olunması gerektiğine bir kez daha vurgu yaparım."

Benzer haberler

Featured
Yalnız kalmak sağlığınızdan 6 seneyi götürebilir 28 Eyl 2026 22:08 İsveç'te Sosyal Demokratlar lideri Andersson, hükümeti kurma görevini iade edeceğini açıkladı 28 Eyl 2026 21:57 2026-YKS ek yerleştirme sonuçları açıklandı 28 Eyl 2026 21:49 BioNTech, Almanya ve Singapur'daki üretim tesislerini kapatıyor 28 Eyl 2026 21:42 “Ters yönde” dönen gezegen bulundu: Bilim insanları nedenini bilmiyor 28 Eyl 2026 21:30 Borsa günü değer kaybederek tamamladı 28 Eyl 2026 21:12 KTTB "Sağlıkta sınavsız ve mülakata dayalı geçici istihdam kabul edilemez" 28 Eyl 2026 20:53 Arıklı'dan Sucuoğlu'na "Bana yaptırmadılar, belki size yaptırırlar" 28 Eyl 2026 20:01 Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde Ebola vakası sayısı 8 bini aştı 28 Eyl 2026 19:39