Kıbrıs Haber
Kıbrıs —
English News
Dolar —
Euro —
Sterlin —
SON DAKİKA
BBC tasarruf için 2 kanal ve 1 radyoyu kapatıp bazı çalışanları işten çıkaracağını duyurdu Whakaari Yanardağı'nın alarm seviyesi yükseltildi İngiltere'de hükümetin hataları nedeniyle COVID-19'un bakım evlerinde hızla yayıldığı rapor edildi Döviz piyasalarında günün son rakamları (21 Ekim 2026) Dünya kritik eşiği aşmak üzere Ultra işlenmiş gıdalar beyin damarlarına sessizce zarar veriyor Brezilya'dan Meta'ya 24 saat süre Borsa günü yüzde 1,87 değer kaybederek tamamladı Paris ve Lyon'da kısmi sokağa çıkma yasağı 1 gün uzatıldı DAÜ ile Ramadan Cemil İşletmeleri arasında iş birliği protokolü Fransa'da hafta sonu yapılacak olan gösteriler yasaklandı Akçın “Üstel, ödemelerin ekim ayının ilk haftasında yapılacağı sözünü vermişti, ödemeler hala yapılmadı” KIB-TEK borçlarına yapılandırma ABD'nin 1 trilyon doları aşan faiz faturası bütçeyi zorluyor Erdoğan "Libya’nın deniz yetki muhtırasını onaylaması hayırlı olsun" Meteoroloji Dairesi son tahminlerini açıkladı: İki gün sabah saatleri sis bekleniyor Hafter "Türkiye ile ilişkilerimizin geliştirilmesi, bölge ve Akdeniz ülkeleriyle işbirliğine yönelik daha geniş bir vizyonun parçasıdır" KTOEÖS yarın Girne merkez ve çevre okullarında öğleden sonra grevde olacak CTP, sağlık alanında dönüşümü sağlayacak politikalarını paylaştı Nöbetçi eczaneler (21 Ekim 2026) BBC tasarruf için 2 kanal ve 1 radyoyu kapatıp bazı çalışanları işten çıkaracağını duyurdu Whakaari Yanardağı'nın alarm seviyesi yükseltildi İngiltere'de hükümetin hataları nedeniyle COVID-19'un bakım evlerinde hızla yayıldığı rapor edildi Döviz piyasalarında günün son rakamları (21 Ekim 2026) Dünya kritik eşiği aşmak üzere Ultra işlenmiş gıdalar beyin damarlarına sessizce zarar veriyor Brezilya'dan Meta'ya 24 saat süre Borsa günü yüzde 1,87 değer kaybederek tamamladı Paris ve Lyon'da kısmi sokağa çıkma yasağı 1 gün uzatıldı DAÜ ile Ramadan Cemil İşletmeleri arasında iş birliği protokolü Fransa'da hafta sonu yapılacak olan gösteriler yasaklandı Akçın “Üstel, ödemelerin ekim ayının ilk haftasında yapılacağı sözünü vermişti, ödemeler hala yapılmadı” KIB-TEK borçlarına yapılandırma ABD'nin 1 trilyon doları aşan faiz faturası bütçeyi zorluyor Erdoğan "Libya’nın deniz yetki muhtırasını onaylaması hayırlı olsun" Meteoroloji Dairesi son tahminlerini açıkladı: İki gün sabah saatleri sis bekleniyor Hafter "Türkiye ile ilişkilerimizin geliştirilmesi, bölge ve Akdeniz ülkeleriyle işbirliğine yönelik daha geniş bir vizyonun parçasıdır" KTOEÖS yarın Girne merkez ve çevre okullarında öğleden sonra grevde olacak CTP, sağlık alanında dönüşümü sağlayacak politikalarını paylaştı Nöbetçi eczaneler (21 Ekim 2026)
Dolar —
Euro —
Sterlin —
Reklam

Ağırdağ yangınında 5 ev, 4 araba zarar gördü

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Stelios
Ağırdağ yangınında 5 ev, 4 araba zarar gördü
Reklam

Ağırdağ'da Cuma  saat 23.45'te meydana gelen yangında 5 ev, 4 araba zarar gördü.

Polisin konuya ilişkin yaptığı açıklama şu şekilde:

"30.09.2022 tarihinde, saat 23:45 sıralarında, Ağırdağ’da Benek Sokak üzerinde, şiddetli rüzgarın etkisiyle, elektrik hatlarının birbirine temas ederek çıkan kıvılcımların kuru otları tutuşturması sonucu bir yangın meydana geldi.

Yangın ile ilgili yapılan detaylı incelemede, 2 evin çatısı, 1 evin çatı ve pencereleri, 1 evin kapı ve pencereleri, klima dış ünitesi ile evin avlusundaki ambar odası, ahşap çardak ve plastik su deposu, kullanılmayan eşyasız bir evin iç kapı ve pencereleri ve 4 aracın yanarak zarar gördüğü tespit edilmiştir. Soruşturma devam etmektedir."

Benzer haberler

Featured
BBC tasarruf için 2 kanal ve 1 radyoyu kapatıp bazı çalışanları işten çıkaracağını duyurdu 21 Eki 2026 22:05 Whakaari Yanardağı'nın alarm seviyesi yükseltildi 21 Eki 2026 22:00 İngiltere'de hükümetin hataları nedeniyle COVID-19'un bakım evlerinde hızla yayıldığı rapor edildi 21 Eki 2026 21:53 Döviz piyasalarında günün son rakamları (21 Ekim 2026) 21 Eki 2026 21:43 Dünya kritik eşiği aşmak üzere 21 Eki 2026 21:38 Ultra işlenmiş gıdalar beyin damarlarına sessizce zarar veriyor 21 Eki 2026 21:33 Brezilya'dan Meta'ya 24 saat süre 21 Eki 2026 21:26 Borsa günü yüzde 1,87 değer kaybederek tamamladı 21 Eki 2026 20:17 Paris ve Lyon'da kısmi sokağa çıkma yasağı 1 gün uzatıldı 21 Eki 2026 19:59