Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Hamide Dağdagezer için acil kan aranıyor! 5. Nesiller Buluşuyor Yarışması’nın ödülleri verildi KIB-TEK İskele Bölge Amirliği Hizmet Binası’nın yapımı için sözleşme imzalandı ABD/İsrail-İran Savaşı'nda petrol arzı kaybının 1 milyar varile ulaştığı hesaplanıyor Meteoroloji Dairesi: Sabah saatlerinde yer yer sis bekleniyor Nöbetçi eczaneler (10 Haziran 2026) Erdoğan "Kıbrıs Adası'nda fitne ateşi yakılmak isteniyor. Kimse macera peşinde koşmasın" Üstel "Bölgede yeni gerilimler yaratmaya çalışan herkes bilmelidir ki bunun bedelini çok ağır öder" Esnek Toplu Taşıma Sistemi'nde gün ve saatler yeniden düzenlendi İncirli "Seçim tarihi belirlendikten sonra yeni dönem vizyonumuzu kamuoyuyla paylaşacağız" Belçika'da kara para aklama operasyonu: 8 milyon euroya el konuldu Yüksekbaş “Ülkenin yönetimine talibiz” Şenkul “Çarşımızı daha güzel ve daha yaşanabilir bir hale getiriyoruz” Trump'tan İran'a tehdit "Bedelini ödemek zorunda kalacaklar" Çiftçi “İnşallah karşılıklı atacağımız adımlarla, bu iş birliğini, güç birliğini daha da geliştirmiş, pekiştirmiş olacağız” Arnavutluk'ta turizm projesine karşı protestolar devam ediyor KSTÜ Sahte Diploma Davası ertelendi: Sanığın sağlık durumu doktordan dinlenecek Sekiz yıl sonra ilk: AYB’den Türkiye'ye 200 milyon euro kaynak Erdoğan "Doğu Akdeniz'de Türkiye'nin ve Kıbrıs Türkü'nün hak ve hukukuna kast edilirse cevabımız çok sert olur" Oymen “Gıda güvenliği ihmal kaldırmaz" Hamide Dağdagezer için acil kan aranıyor! 5. Nesiller Buluşuyor Yarışması’nın ödülleri verildi KIB-TEK İskele Bölge Amirliği Hizmet Binası’nın yapımı için sözleşme imzalandı ABD/İsrail-İran Savaşı'nda petrol arzı kaybının 1 milyar varile ulaştığı hesaplanıyor Meteoroloji Dairesi: Sabah saatlerinde yer yer sis bekleniyor Nöbetçi eczaneler (10 Haziran 2026) Erdoğan "Kıbrıs Adası'nda fitne ateşi yakılmak isteniyor. Kimse macera peşinde koşmasın" Üstel "Bölgede yeni gerilimler yaratmaya çalışan herkes bilmelidir ki bunun bedelini çok ağır öder" Esnek Toplu Taşıma Sistemi'nde gün ve saatler yeniden düzenlendi İncirli "Seçim tarihi belirlendikten sonra yeni dönem vizyonumuzu kamuoyuyla paylaşacağız" Belçika'da kara para aklama operasyonu: 8 milyon euroya el konuldu Yüksekbaş “Ülkenin yönetimine talibiz” Şenkul “Çarşımızı daha güzel ve daha yaşanabilir bir hale getiriyoruz” Trump'tan İran'a tehdit "Bedelini ödemek zorunda kalacaklar" Çiftçi “İnşallah karşılıklı atacağımız adımlarla, bu iş birliğini, güç birliğini daha da geliştirmiş, pekiştirmiş olacağız” Arnavutluk'ta turizm projesine karşı protestolar devam ediyor KSTÜ Sahte Diploma Davası ertelendi: Sanığın sağlık durumu doktordan dinlenecek Sekiz yıl sonra ilk: AYB’den Türkiye'ye 200 milyon euro kaynak Erdoğan "Doğu Akdeniz'de Türkiye'nin ve Kıbrıs Türkü'nün hak ve hukukuna kast edilirse cevabımız çok sert olur" Oymen “Gıda güvenliği ihmal kaldırmaz"
Dolar
Euro
Sterlin

Adli yıl yarın başlıyor

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Adli yıl yarın başlıyor

2024-2025 adli yılı yarın başlıyor. Yeni adli yılın başlangıcı dolayısıyla Lefkoşa Açık Öğretim Fakültesi’nde saat 10.00’da tören düzenlenecek. Açılış konuşmasını Yüksek Mahkeme Başkanı Bertan Özerdağ’ın yapacağı törende ayrıca Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, KKTC Barosunu temsilen Baro Konseyi Başkanı Hasan Esendağlı ve Başsavcı Sarper Altıncık da konuşacak. Törene, Türkiye Cumhuriyeti'nden Anayasa Mahkemesi Başkanı Kadir Özkaya, Yargıtay Başkanı Ömer Kerkez, Danıştay Başkanı Zeki Yiğit, Uyuşmazlık Mahkemesi Başkanı Rıdvan Güleç ve eşi Zekiye Güleç, Adalet Akademisi Daire Başkanı Uğur Parlak ile Azerbaycan İdari Dava Dairesi Başkanı Xagani Mammadov, Hukuk Dairesi üyeleri ve diğer yetkililer de katılacak.

Benzer haberler

Featured
Hamide Dağdagezer için acil kan aranıyor! 2026-06-10 18:48:00 5. Nesiller Buluşuyor Yarışması’nın ödülleri verildi 2026-06-10 18:35:00 KIB-TEK İskele Bölge Amirliği Hizmet Binası’nın yapımı için sözleşme imzalandı 2026-06-10 18:17:00 ABD/İsrail-İran Savaşı'nda petrol arzı kaybının 1 milyar varile ulaştığı hesaplanıyor 2026-06-10 18:00:00 Meteoroloji Dairesi: Sabah saatlerinde yer yer sis bekleniyor 2026-06-10 17:19:00 Nöbetçi eczaneler (10 Haziran 2026) 2026-06-10 15:54:00 Erdoğan "Kıbrıs Adası'nda fitne ateşi yakılmak isteniyor. Kimse macera peşinde koşmasın" 2026-06-10 15:50:00 Üstel "Bölgede yeni gerilimler yaratmaya çalışan herkes bilmelidir ki bunun bedelini çok ağır öder" 2026-06-10 15:46:00 Esnek Toplu Taşıma Sistemi'nde gün ve saatler yeniden düzenlendi 2026-06-10 15:41:00