Adana'da 4,9 büyüklüğünde deprem!

Voice Kıbrıs Haber
Adana'nın Saimbeyli ilçesinde saat 04.26'da 4,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Birçok ilde hissedilen depremin ardından herhangi olumsuz bir durum yaşanmadı.
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının internet sitesinde yer alan bilgiye göre, merkez üssü Saimbeyli ilçesi olan 4,9 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.
Depremin 8,6 kilometre derinlikte meydana geldiği belirlendi.
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Adana'nın Saimbeyli ilçesinde meydana gelen ve çevre illerden hissedilen 4,9 büyüklüğündeki deprem sonrası olumsuz bir durumun bulunmadığını duyurdu.
AFAD'ın NSosyal hesabından yapılan açıklamada, şunlara yer verildi:
"Adana ilimizin Saimbeyli ilçesinde saat 04.26'da meydana gelen ve Kahramanmaraş, Osmaniye, Kayseri, Niğde illerimizde de hissedilen 4,9 büyüklüğündeki deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir durum bulunmamaktadır. Saha tarama çalışmaları devam etmektedir. Etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunarız."
Benzer haberler
Featured
Fransa'da kuşatma eylemi yapan öğrencilere polis müdahalesi
Ronaldo Portekiz Milli Takımı'nı bıraktı
Döviz piyasalarında günün son rakamları (5 Kasım 2026)
Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman, İstanbul temaslarının ardından yurda döndü
Cumartesi günü bazı bölgelerde 4 saatlik elektrik kesintisi yapılacak
Dünya Bankası "Gelişmekte olan ülkelerin dış borcu rekor kırdı"
AJet'ten yurt dışı uçuşlarda geçerli 29 dolara indirimli bilet kampanyası
Büyüklerde yeni sezonun yol haritası belirleniyor
Dışişleri Bakanlığı "Gerçeklerden kopuk ve haksız ithamları bütünüyle reddediyoruz"




