Acil Durum Hastanesi'nde kriz masası oluşturuldu

Voice Kıbrıs Haber
Dr. Burhan Nalbantoğlu Acil Durum Hastanesi Yenidoğan Bölümü'nde kuvözdeki bir bebeğin ölümüyle ortaya çıkan ve 7 bebeğin etkilendiği olayla ilgili olarak hastanede Başbakan Ünal Üstel başkanlığında bir kriz masası oluşturuldu.
Acil Durum Hastanesi'nde aralarında Maliye Bakanı Özdemir Berova, Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Sağlık Bakanı Dr. Hakan Dinçyürek, Hastane Başhekimi Dr. Erol Uçaner'in de bulunduğu yetkililer ve ada genelinden gelen doktorlarca oluşturulan kriz masası çerçevesinde çalışmalar sürdürülüyor. Hastanede CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman ve CTP Milletvekili Filiz Besim de bulunuyor.
Polis hastane çevresinde önlem alırken, Bakan Hakan Dinçyürek'in yaptığı açıklamaların ardından saat 18.30 itibarıyla hastane önünde bebeklerini görmek için bekleyen anne-babalar içeri alınarak detaylı bilgi verildi.
Başbakan Ünal Üstel ve ardından Başbakan Yardımcıs Fikri Ataoğlu saat 19.30 sıralarında Hastaneden ayrıldı.
Benzer haberler
Featured
Yalnız kalmak sağlığınızdan 6 seneyi götürebilir
İsveç'te Sosyal Demokratlar lideri Andersson, hükümeti kurma görevini iade edeceğini açıkladı
2026-YKS ek yerleştirme sonuçları açıklandı
BioNTech, Almanya ve Singapur'daki üretim tesislerini kapatıyor
“Ters yönde” dönen gezegen bulundu: Bilim insanları nedenini bilmiyor
Borsa günü değer kaybederek tamamladı
KTTB "Sağlıkta sınavsız ve mülakata dayalı geçici istihdam kabul edilemez"
Arıklı'dan Sucuoğlu'na "Bana yaptırmadılar, belki size yaptırırlar"
Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde Ebola vakası sayısı 8 bini aştı



