Kıbrıs Haber
Kıbrıs —
English News
Dolar —
Euro —
Sterlin —
SON DAKİKA
Çin'in Tibet Özer Bölgesi'nde bir deprem daha meydana geldi Probiyotikler hafızayı korumaya yardımcı olabilir Roma'da göstericilerle polis karşı karşıya geldi, 1 kişi yaralandı Fransa'da dünkü Sarı Yelekliler eylemlerinde 1314 kişi gözaltına alındı ABD Başkanı Trump'tan İran'a yeni ültimatom İran Meclis Başkanı "Düşmana hayal edilemeyecek derecede karşılık vermeye hazırız" Yunan kayıplarının belirlenmesi için DNA örnekleri alındı Bağımsızlık Yolu adaylarını belirledi YDP'de üç ilçeden aday adayları yarışıyor Arıklı "Burada kaybeden olmayacak" Alayköy'de korkutan kaza: 33 yaşındaki araç sürücüsü ağır yaralandı Menelau "Müzakere kazanımları yeniden teyit edilmeli" Trafik denetimlerinde 21 araç trafikten men edildi, 1 sürücü tutuklandı Ülker Lefkoşa Yarı Maratonu’nda dereceye giren koşuculara ödülleri verildi Yılmazköy'deki bir ağıl ve ambarda yangın meydana geldi COP31 Konferansı’nda Türkiye’den “sürpriz” beklentisi Girne’de batan gemiden kurtulan anne kızına vermeyi düşündüğü "Deniz" isminden vazgeçti Dört ayrı trafik kazasında 3 kişi yaralandı Denktaş “Evimdeyim. Gideceğim başka ev yok” Girne'de trafik kazası: 41 yaşındaki motosiklet sürücüsü ağır yaralandı! Çin'in Tibet Özer Bölgesi'nde bir deprem daha meydana geldi Probiyotikler hafızayı korumaya yardımcı olabilir Roma'da göstericilerle polis karşı karşıya geldi, 1 kişi yaralandı Fransa'da dünkü Sarı Yelekliler eylemlerinde 1314 kişi gözaltına alındı ABD Başkanı Trump'tan İran'a yeni ültimatom İran Meclis Başkanı "Düşmana hayal edilemeyecek derecede karşılık vermeye hazırız" Yunan kayıplarının belirlenmesi için DNA örnekleri alındı Bağımsızlık Yolu adaylarını belirledi YDP'de üç ilçeden aday adayları yarışıyor Arıklı "Burada kaybeden olmayacak" Alayköy'de korkutan kaza: 33 yaşındaki araç sürücüsü ağır yaralandı Menelau "Müzakere kazanımları yeniden teyit edilmeli" Trafik denetimlerinde 21 araç trafikten men edildi, 1 sürücü tutuklandı Ülker Lefkoşa Yarı Maratonu’nda dereceye giren koşuculara ödülleri verildi Yılmazköy'deki bir ağıl ve ambarda yangın meydana geldi COP31 Konferansı’nda Türkiye’den “sürpriz” beklentisi Girne’de batan gemiden kurtulan anne kızına vermeyi düşündüğü "Deniz" isminden vazgeçti Dört ayrı trafik kazasında 3 kişi yaralandı Denktaş “Evimdeyim. Gideceğim başka ev yok” Girne'de trafik kazası: 41 yaşındaki motosiklet sürücüsü ağır yaralandı!
Dolar —
Euro —
Sterlin —
Reklam

ABD'nin kilit ismi "Trump'a sadakatsizlikten" kovuldu

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Stelios
ABD'nin kilit ismi "Trump'a sadakatsizlikten" kovuldu
Reklam

ABD basınının bildirdiğine göre Ulusal Güvenlik Ajansı Direktörü ve ABD Siber Komutanlığı Başkanı Timothy Hough, Trump'a sadakatsizlik suçlamaları sonrası kovuldu. Amerikan Washington Post gazetesi, Ulusal Güvenlik Ajansı (NSA) Direktörü ve ABD Siber Komutanlığı Başkanı Timothy Hough'un 3 Nisan'da kovulduğunu yazdı. Gazeteye göre, önceki gün Oval Ofis aşırı sağcı aktivist Laura Loomer tarafından ziyaret edildi ve Trump'a, Ulusal Güvenlik Konseyi'nin bazı çalışanlarını ABD Başikanına sadakatsizlikle suçlayarak kovması çağrısında bulundu. Hough'un da da bu kişiler arasında olduğu anlaşılıyor. Gazete, iki mevcut ve bir eski yönetim yetkilisine atıfta bulunuyor. Verdikleri bilgilere göre, Hough ile birlikte NSA'deki yardımcısı Wendy Noble da kovuldu. Ancak Noble, İstihbarat ve Güvenlikten sorumlu Savunma Bakan Yardımcısı olarak Pentagon'a transfer edildi. Yayının muhataplarından birine göre NSA Direktör Vekili olarak Korgeneral William J. Hartman atandı. Hough daha önce 2018 ara seçimlerini “Rus müdahalesinden” korumakla görevli olan Siber Komuta-Rusya Küçük Grubu'nun çalışmalarını denetlemişti. Ayrıca Doğu Avrupa'dan “Rus istihbaratını” sınır dışı etme görevlerini de yönetti. "EN TEHLİKELİ KİŞİ" Laura Loomer The Post'a yaptığı açıklamada Hough'un eski Genelkurmay Başkanı Mark Milley tarafından bizzat tavsiye edildiği için kovulduğu konusunda ısrarcı olduğunu söyledi. Milley daha önce Donald Trump'ı “faşist” ve “ABD için en tehlikeli kişi” olarak nitelendirmiş ve ABD'nin en tehlikeli başkanları listesinde yer almıştı.

Benzer haberler

Dünya
Çin'in Tibet Özer Bölgesi'nde bir deprem daha meydana geldi 25 Eki 2026 20:37 Roma'da göstericilerle polis karşı karşıya geldi, 1 kişi yaralandı 25 Eki 2026 20:06 Fransa'da dünkü Sarı Yelekliler eylemlerinde 1314 kişi gözaltına alındı 25 Eki 2026 19:59 ABD Başkanı Trump'tan İran'a yeni ültimatom 25 Eki 2026 19:06 İran Meclis Başkanı "Düşmana hayal edilemeyecek derecede karşılık vermeye hazırız" 25 Eki 2026 18:37 Champi Tayfunu nedeniyle 60 binden fazla kişi tahliye edildi 25 Eki 2026 12:24 Barselona'da şiddet olaylarının yaşandığı protestolara polis müdahale etti 25 Eki 2026 11:20 Trump "İran'ı tekrar bombalama ihtimalim var" 25 Eki 2026 11:10 Sandık baskısı Trump'a geri adım attırdı: Seçim öncesi vergi ayarı 24 Eki 2026 21:51