ABD'de üst geçit çöktü... Ölü ve yararlılar var!
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
ABD'nin Florida eyaletine bağlı Miami kentinde yeni yapılan bir yaya köprüsü çöktü. Olay yerinde ölü ve yaralılar var.
Florida Otoyol Güvenliği Sözcüsü, otoyol üzerinden geçerek Florida Uluslararası Üniversitesi'ne ulaşan köprünün, otoyoldan geçen araçların üzerine çökmesi sonucu ölü ve yaralılar olduğunu duyurdu.
Köprünün çökmesi sonucu; hem köprü üzerinde bulunan yayalar, hem de otoyol da seyir halindeyken göçük altında kalan araç sürücüleri ve yolcuları ölümle burun buruna geldi. Olay yerine çok sayıda ilk yardım araçları sevk edildi. Ölü ve yaralı sayısına ilişkin net bir rakam verilmedi.
Yeni inşa edilen köprünün geçtiğimiz cumartesi günü kullanıma açıldığı, maliyetinin de 14.2 milyon dolar olduğu belirtildi.
Benzer haberler
Dünya
Karadeniz’de İHA saldırısına uğrayan konteyner gemisi battı
Yangın çıkan yolcu feribotunda 5 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi kayıp
Netanyahu'nun konutunda ırkçı muamele ve şiddet iddiası
İran basını "Hürmüz'ün açılmasına yönelik anlaşma yapıldığı iddiaları gerçek değil"
Fas-İspanya göç rotasında can kaybı 88'e yükseldi
Yunanistan'da iki yangın söndürme helikopteri havada çarpıştı
Japonya'da şirketler aşırı sıcak nedeniyle çalışma saatlerini azaltmaya başladı
İran Cumhurbaşkanı Yardımcısı Arif “En kötü senaryolara dahi hazırlandık"
Yangınlar Washington'ı sardı, tahliyeler başladı


