AB "Dil Alanında Destek Projesi" altında çevirmenlere yönelik atölye çalışması düzenleyecek

Voice Kıbrıs Haber
Avrupa Birliği Dil Alanında Destek Projesi kapsamında Türkçe-Yunanca dillerinde çalışan Kıbrıslı çevirmenlere 22-23 Ocak tarihleri arasında çeviri alanında iki toplumlu atölye çalışması düzenliyor.
Kıbrıs Türk toplumuna yönelik Yardım Programı kapsamında Avrupa Birliği tarafından finanse edilen proje çerçevesinde düzenlenen “Ardıl Çeviri Atölyesi: Seviye I” başlıklı eğitim Ledra Palace’da yapılacak. Konferans çevirmeni ve eğitmeninin Sophia Prokou Berler olacağı belirtildi.
Eğitime katılmak veya proje hakkında daha fazla bilgi edinmek için verilen bilgiler: [email protected] ve/veya [email protected] email adreslerinden, Facebook’da http://bit.ly/3Y8L7yj, Instagram’da https://bit.ly/3UbZPDD ve LinkedIn’de ise http://bit.ly/3C3zZMo linklerinden ulaşılabilecek.
Benzer haberler
Featured
Norveç Prensesi Astrid hayatını kaybetti
Sezonun en büyük rallisinde ilk günün lideri Bozalanlar-Evrensel ikilisi
Döviz piyasalarında günün son rakamları (11 Eylül 2026)
Dedektörle arama yaparken bin yıllık hazine buldu
Polis Akademisi için 5 öğrenci seçilecek
KÖDER'in "41 Kadın 41 Hayat" sergisi ekimde açılacak
Üstel kabinede değişiklik yaptı!
2026-2027 eğitim öğretim yılında 105 öğrenciye burs
Hafta sonu hava nasıl olacak? (12-18 Eylül haftalık hava tahmin raporu)


