Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Trump "Netanyahu'ya çok sinirlendim" Anlaşma beklenirken İsrail Lübnan'ı vurdu 10.Sinde Ralli Sprintte zafer Bozalanlar-Evrensel ikilisinin Tayland Prensesi son yolculuğuna uğurlandı Minik öğrenciler öğrenim yılının son konserini verdi ABD’ye ait savaş uçağı Washington'da düştü İran'dan anlaşma açıklaması "Nükleer faaliyetler genişlemeyecek, yaptırım uygulanmayacak" YDÜ'de yapay zeka, dijital iyi oluş ve eğitimde dönüşüm konuları konuşuldu KKTC Beşiktaşlılar Derneği’nde başkan Mustafa Taş oldu KKTC polisi geçit vermedi: Beş ilçede asayiş ve trafik denetimi yapıldı! Palmas “SOFA anlaşması Fransa’ya açık çek değil” Aşırı ısınan balya makinesi yangına neden oldu: 10 dönüm arazi yandı! BM ve AB Kıbrıs sorununda yeni bir inisiyatif için üst düzeyde iş birliği yapıyor Hızını alamayan alkollü sürücü oto galeriye girdi! İncirli “Hayat pahalılığıyla mücadele ülkenin önündeki en önemli başlıklardan biri olacak” Geçitköy-Dörtyol ana yolunda korkutan kaza! DP, 2050 hedefleri kapsamında Küresel Temsil Ağı oluşturma çalışmalarını başlattı Türkiye'de üç ili sağanak ve dolu vurdu: Hasarın bilançosu ağır! Washington'daki sahne sanatları merkezinin isminden "Trump" ifadesi çıkarıldı Kuzey Kore "Nükleer silahlardan arınma, geri döndürülemez şekilde sonuçlanmış bir mesele" Trump "Netanyahu'ya çok sinirlendim" Anlaşma beklenirken İsrail Lübnan'ı vurdu 10.Sinde Ralli Sprintte zafer Bozalanlar-Evrensel ikilisinin Tayland Prensesi son yolculuğuna uğurlandı Minik öğrenciler öğrenim yılının son konserini verdi ABD’ye ait savaş uçağı Washington'da düştü İran'dan anlaşma açıklaması "Nükleer faaliyetler genişlemeyecek, yaptırım uygulanmayacak" YDÜ'de yapay zeka, dijital iyi oluş ve eğitimde dönüşüm konuları konuşuldu KKTC Beşiktaşlılar Derneği’nde başkan Mustafa Taş oldu KKTC polisi geçit vermedi: Beş ilçede asayiş ve trafik denetimi yapıldı! Palmas “SOFA anlaşması Fransa’ya açık çek değil” Aşırı ısınan balya makinesi yangına neden oldu: 10 dönüm arazi yandı! BM ve AB Kıbrıs sorununda yeni bir inisiyatif için üst düzeyde iş birliği yapıyor Hızını alamayan alkollü sürücü oto galeriye girdi! İncirli “Hayat pahalılığıyla mücadele ülkenin önündeki en önemli başlıklardan biri olacak” Geçitköy-Dörtyol ana yolunda korkutan kaza! DP, 2050 hedefleri kapsamında Küresel Temsil Ağı oluşturma çalışmalarını başlattı Türkiye'de üç ili sağanak ve dolu vurdu: Hasarın bilançosu ağır! Washington'daki sahne sanatları merkezinin isminden "Trump" ifadesi çıkarıldı Kuzey Kore "Nükleer silahlardan arınma, geri döndürülemez şekilde sonuçlanmış bir mesele"
Dolar
Euro
Sterlin

9 ayda ele geçirilen uyuşturucu madde miktarı yarım tonu aştı

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
9 ayda ele geçirilen uyuşturucu madde miktarı yarım tonu aştı

Güney Kıbrıs’ta 9 ay içerisinde ele geçirilen narkotik madde miktarının yarım tonu aştığı bildirildi. Bu durumun uyuşturucu dolaşımı ve kullanımının ulaştığı boyutların büyüklüğünü gösterdiğine dikkat çekildi.

Fileleftheros ve diğer gazetelere göre Kıbrıs  Rum polisi narkotik şubesi verileri 1 Ocak-10 Ekim döneminde 522 kilo 273 gram marihuana (hintkeneviri) ele geçirildiğini gösteriyor. Bu miktarın geçen yılın aynı döneminde ele geçirilen miktarla neredeyse aynı. Aynı dönemde 13 kilo 68 gram kokain, 1 kilo 340 gram kenevir reçinesi, 7 gram eroin, 14 kök de hintkeneviri bitkisi ele geçirildi.

Ele geçirilen narkotik maddenin büyük bölümü uluslararası uyuşturucu çeteleri tarafından seferber edilen kişilerin bavullarında bulundu ancak son dönemde Limasol’da da büyük miktarda uyuşturucu saptandı.

Benzer haberler

Featured
Trump "Netanyahu'ya çok sinirlendim" 2026-06-14 21:10:00 Anlaşma beklenirken İsrail Lübnan'ı vurdu 2026-06-14 20:58:00 10.Sinde Ralli Sprintte zafer Bozalanlar-Evrensel ikilisinin 2026-06-14 19:59:00 Tayland Prensesi son yolculuğuna uğurlandı 2026-06-14 19:54:00 Minik öğrenciler öğrenim yılının son konserini verdi 2026-06-14 19:23:00 ABD’ye ait savaş uçağı Washington'da düştü 2026-06-14 19:10:00 İran'dan anlaşma açıklaması "Nükleer faaliyetler genişlemeyecek, yaptırım uygulanmayacak" 2026-06-14 18:00:00 YDÜ'de yapay zeka, dijital iyi oluş ve eğitimde dönüşüm konuları konuşuldu 2026-06-14 17:53:00 KKTC Beşiktaşlılar Derneği’nde başkan Mustafa Taş oldu 2026-06-14 17:41:00