30 hayvan üreticisine 151 bin 500 TL ödeme yapıldı

Voice Kıbrıs Haber
Genel Tarım Sigortası Fonu, Brucella hastalığından dolayı meydana gelen zararlarının tazmini için 30 hayvan üreticisine 151 bin 500 TL ödedi.
Genel Tarım Sigortası Fonu Müdürü İpek Kızılduman’ın açıklamasına göre, Hayvancılık Zorunlu Sigorta Tüzüğü gereğince Brucella hastalığından dolayı meydana gelen zarar tazminat bordroları hazırlandı ve Brucella hastalığı zararı olan 30 üreticiye 18 büyükbaş ve 130 küçükbaş için 151 bin 500 TL tazminat ödendi.
Banka hesap numarası veren üreticilerin tazminatlarının hesaplarına yatırıldığını bildiren Kızılduman, hesap numarası vermeyen üreticilerin ise tazminat çeklerini kimlik kartlarını ibraz etmeleri koşulu ile Genel Tarım Sigortası Fonu’ndan alabileceklerini duyurdu.
Voice Kıbrıs Haber
Benzer haberler
Featured
Özersay “Yüksek Öğrenim Dairesi Müsteşarlık seviyesine çıkarılacak”
Mormenekşe'de alkollü sürücü kazaya neden oldu
Gemi Faciasının Araştırılmasına İlişkin Meclis Araştırma Komitesi çalışmalarına bugün başlıyor
UKÜ, “Best Global Universities” sıralamasında ada birincisi oldu
CTP "Eğitim böyle yönetilmez"
Orçan “Çocuklarımızın daha güzel ve güvenli bir ortamda eğitim alması için çalışıyoruz"
Japonya'da 100 yaş üstü nüfus, ilk kez 100 binin üzerine çıktı
Küresel piyasalarda yükselen tahvil faizleri ve yapay zeka baskısı sürüyor
MAKAMER, öğretmenlere yönelik Ayluga Sulak Alanı eğitimi düzenliyor


