Kıbrıs Haber
Kıbrıs —
English News
Dolar —
Euro —
Sterlin —
SON DAKİKA
Hristodulidis “ABD savunma ve güvenlik alanında en önemli ortak” Çayırova İlkokulu’nun yeni oyun parkı açıldı Dünya Lions Günü tanıtım ve farkındalık yürüyüşü düzenlenecek Petrol fiyatları güne yüzde 0,5 azalarak başladı Serdaroğlu “40 bin TL’ye sadece kasım ayında mı ihtiyaç var?” Borak "Karpaz’da sosyal konut ve kırsal kesim arsaları için somut adım atılmalı" Nijerya'da askeri uçak kazası nedeniyle 3 günlük "ulusal yas" ilan edildi Küresel piyasalar teknoloji hisseleri öncülüğünde pozitif seyrediyor Sibirya’da gizemli zatürre vakasının temaslılarında COVID-19 ve rinovirüs çıktı Döviz kurlarında son durum (6 Ekim 2026) Rusya'da veba araştırmacısının şüpheli ölümü ABD'yi alarma geçirdi Altın neden düşüyor? En son hava durumu tahminleri (6 Ekim 2026) 2026 Nobel Tıp Ödülü sahibini buldu Tayland'da şiddetli yağışların yol açtığı sellerde can kaybı 31'e yükseldi Döviz piyasalarında günün son rakamları (5 Ekim 2026) Yunan basınına göre Güney Kıbrıs'la İsrail'e elektrik hattı projesi için "Muğlaklık" formülü üzerinde duruluyor Holguin’in Hristodulidis’e sürekli Türk tezlerini ilettiği iddia edildi Borsa günü yüzde 1,42 değer kazanarak tamamladı BİR-SEN'den hükümete "Çalışanlara verilen söz ne zaman tutulacak?” Hristodulidis “ABD savunma ve güvenlik alanında en önemli ortak” Çayırova İlkokulu’nun yeni oyun parkı açıldı Dünya Lions Günü tanıtım ve farkındalık yürüyüşü düzenlenecek Petrol fiyatları güne yüzde 0,5 azalarak başladı Serdaroğlu “40 bin TL’ye sadece kasım ayında mı ihtiyaç var?” Borak "Karpaz’da sosyal konut ve kırsal kesim arsaları için somut adım atılmalı" Nijerya'da askeri uçak kazası nedeniyle 3 günlük "ulusal yas" ilan edildi Küresel piyasalar teknoloji hisseleri öncülüğünde pozitif seyrediyor Sibirya’da gizemli zatürre vakasının temaslılarında COVID-19 ve rinovirüs çıktı Döviz kurlarında son durum (6 Ekim 2026) Rusya'da veba araştırmacısının şüpheli ölümü ABD'yi alarma geçirdi Altın neden düşüyor? En son hava durumu tahminleri (6 Ekim 2026) 2026 Nobel Tıp Ödülü sahibini buldu Tayland'da şiddetli yağışların yol açtığı sellerde can kaybı 31'e yükseldi Döviz piyasalarında günün son rakamları (5 Ekim 2026) Yunan basınına göre Güney Kıbrıs'la İsrail'e elektrik hattı projesi için "Muğlaklık" formülü üzerinde duruluyor Holguin’in Hristodulidis’e sürekli Türk tezlerini ilettiği iddia edildi Borsa günü yüzde 1,42 değer kazanarak tamamladı BİR-SEN'den hükümete "Çalışanlara verilen söz ne zaman tutulacak?”
Dolar —
Euro —
Sterlin —

28 Şubat – 14 Mart arasında yasak bölge ilan edildi

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Stelios
28 Şubat – 14 Mart arasında yasak bölge ilan edildi
Reklam

Beyköy Atış ve Tatbikat Alanında topçu atışları icra edileceğinden atışların yapılacağı gün ve saatlerde bazı bölgelerde can ve mal güvenliğinin risk altında olacağı bildirildi. 28.

Topçu Alay Komutanlığından yapılan açıklamada, batıda Beyköy-Değirmenlik-Levent Taş Ocağı hattı, Doğuda Yeniceköy-Kalavaç (1 km. batısı)- Orman İşletmeleri Bölge Müdürlüğü, kuzeyde Beşparmak Dağları-Alevkayası Yolu- Orman İşletmeleri Bölge Müdürüğü hattıyla, güneyde Yeniceköy-Kornalıtepe-Beyköy hattı bölgelerinin 28 Şubat – 14 Mart 07.30-18.00 saatleri arası yasak bölge ilan edildiği kaydedildi.

Açıklamada ayrıca atışların tamamlanmasının ardından 15-18 Mart tarihleri arası söz konusu bölgelerde patlamayan mühimmatların arama ve imha işleminin devam edeceği, bu nedenle bölgede veya bölgeye komşu yöre halkının, serbest giriş tebligatı yapılana kadar bölgeye giremeyeceği duyuruldu.

Benzer haberler

Featured
Hristodulidis “ABD savunma ve güvenlik alanında en önemli ortak” 6 Eki 2026 10:55 Çayırova İlkokulu’nun yeni oyun parkı açıldı 6 Eki 2026 10:44 Dünya Lions Günü tanıtım ve farkındalık yürüyüşü düzenlenecek 6 Eki 2026 10:39 Petrol fiyatları güne yüzde 0,5 azalarak başladı 6 Eki 2026 10:36 Serdaroğlu “40 bin TL’ye sadece kasım ayında mı ihtiyaç var?” 6 Eki 2026 10:10 Borak "Karpaz’da sosyal konut ve kırsal kesim arsaları için somut adım atılmalı" 6 Eki 2026 10:06 Nijerya'da askeri uçak kazası nedeniyle 3 günlük "ulusal yas" ilan edildi 6 Eki 2026 09:40 Küresel piyasalar teknoloji hisseleri öncülüğünde pozitif seyrediyor 6 Eki 2026 09:24 Sibirya’da gizemli zatürre vakasının temaslılarında COVID-19 ve rinovirüs çıktı 6 Eki 2026 09:05