Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Sağlık Bakanlığı "kktcsaglikrandevu.com sitesinin bakanlık ile bağlantısı yok" YKS öncesi ailelere "çocuklarının yanında olduklarını hissettirmeleri" önerisi Türkiye'de de mevsim normalleri üzerinde sıcaklık bekleniyor Çavuşoğlu “Derslik sayısı 622’ye ulaştı” Lefkoşa'da iki sokak trafiğe kapatılacak Türkiye MGK toplantısında Doğu Akdeniz’deki gelişmeler de ele alınacak Mevlevi'deki yangında ağaçlar ve balyalar yandı! KKTC Atletizm Federasyonu U14 kafilesi Kütahya'da yarışacak Üstel "Dijital çağda çocukları korumak ayrı önem taşıyor" BAE'de 15 yaş altı için sosyal medya yasağı getirildi Güzelyurt Portakal Festivali devam ediyor Müfettişler “Rapor Hazırlama Teknikleri” eğitimi aldı Dışişleri Bakanlığı "Ada’daki mevcut gerçekleri yok sayan söz konusu değerlendirmeleri bütünüyle reddediyoruz" Şerife Türkoğlu için kan aranıyor! Güney'i ziyaret eden turist sayısında düşüş Rahvancıoğlu "Güngör'deki yangın ülkenin daha fazla nüfus yükünü taşıyamadığın ortaya koyuyor" ABD'de bebek ölüm oranlarında tarihi düşüş Nöbetçi eczaneler (18 Haziran 2026) Güney Kıbrıs'ta Yeni Meclis göreve başladı İncirli "Gençler, belirsiz değil güven ve refah içinde bir geleceği hak ediyor" Sağlık Bakanlığı "kktcsaglikrandevu.com sitesinin bakanlık ile bağlantısı yok" YKS öncesi ailelere "çocuklarının yanında olduklarını hissettirmeleri" önerisi Türkiye'de de mevsim normalleri üzerinde sıcaklık bekleniyor Çavuşoğlu “Derslik sayısı 622’ye ulaştı” Lefkoşa'da iki sokak trafiğe kapatılacak Türkiye MGK toplantısında Doğu Akdeniz’deki gelişmeler de ele alınacak Mevlevi'deki yangında ağaçlar ve balyalar yandı! KKTC Atletizm Federasyonu U14 kafilesi Kütahya'da yarışacak Üstel "Dijital çağda çocukları korumak ayrı önem taşıyor" BAE'de 15 yaş altı için sosyal medya yasağı getirildi Güzelyurt Portakal Festivali devam ediyor Müfettişler “Rapor Hazırlama Teknikleri” eğitimi aldı Dışişleri Bakanlığı "Ada’daki mevcut gerçekleri yok sayan söz konusu değerlendirmeleri bütünüyle reddediyoruz" Şerife Türkoğlu için kan aranıyor! Güney'i ziyaret eden turist sayısında düşüş Rahvancıoğlu "Güngör'deki yangın ülkenin daha fazla nüfus yükünü taşıyamadığın ortaya koyuyor" ABD'de bebek ölüm oranlarında tarihi düşüş Nöbetçi eczaneler (18 Haziran 2026) Güney Kıbrıs'ta Yeni Meclis göreve başladı İncirli "Gençler, belirsiz değil güven ve refah içinde bir geleceği hak ediyor"
Dolar
Euro
Sterlin

“24 Ocak sonrası yüzümüzü yeniden dünyaya döneceğiz"

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News

“24 Ocak sonrası yüzümüzü yeniden dünyaya döneceğiz"

23 Ocak seçimlerini dönüm noktası olarak gördüğünü kaydeden CTP İskele Milletvekili Adayı Fide Kürşat, “Toplum, ya bizi geleceğe götürmeyi vaat eden sahte söylemlerin karanlığına hapsolacak, ya da CTP ile aydınlık ve güzel günlere yürüyecek” değerlendirmesinde bulundu. Geçtiğimiz 2.5 buçuk yılda yaşananların yaptığı tespitin göstergesi olduğunun altını çizen CTP İskele Milletvekili Adayı Fide Kürşat, katıldığı bir TV programında toplumun son zamanlarda maruz kaldığı bu şeklinde bir yönetim ve yaratılan kaosu hak etmediğini vurguladı. Seçim gezilerinde halkın nabzını iyi tuttuklarını ve seçimler sonrası hükümeti CTP’nin kuracağının görüldüğünü ifade eden Fide Kürşat, “24 Ocak sonrası Kıbrıs Türk toplumu olarak yüzümüzü yeniden dünyaya döneceğiz. CTP uzun vadeli ekonomik, sosyal ve kültürel kalkınma planı ile geliyor” şeklinde konuştu.

Benzer haberler

Featured
Sağlık Bakanlığı "kktcsaglikrandevu.com sitesinin bakanlık ile bağlantısı yok" 2026-06-18 18:32:00 YKS öncesi ailelere "çocuklarının yanında olduklarını hissettirmeleri" önerisi 2026-06-18 17:57:00 Türkiye'de de mevsim normalleri üzerinde sıcaklık bekleniyor 2026-06-18 17:51:00 Çavuşoğlu “Derslik sayısı 622’ye ulaştı” 2026-06-18 17:32:00 Lefkoşa'da iki sokak trafiğe kapatılacak 2026-06-18 17:27:00 Türkiye MGK toplantısında Doğu Akdeniz’deki gelişmeler de ele alınacak 2026-06-18 17:10:00 Mevlevi'deki yangında ağaçlar ve balyalar yandı! 2026-06-18 16:59:00 KKTC Atletizm Federasyonu U14 kafilesi Kütahya'da yarışacak 2026-06-18 15:52:00 Üstel "Dijital çağda çocukları korumak ayrı önem taşıyor" 2026-06-18 15:48:00